jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yav betada boyle. arkadasların degındıgı bır konu var early acc dede yaşarsak gg :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Hegnar said: RedallHoor said: Allahım sen beni ne tür bir teste tabii tutuyorsun yarabbim. Beta test sanırım, sürekli sorun çıkıp duruyor.. Ayy Hiç güleceğim yoktu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Cuce said: iyi de goa sux mythici gormedik daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Hegnar said: RedallHoor said: Allahım sen beni ne tür bir teste tabii tutuyorsun yarabbim. Beta test sanırım, sürekli sorun çıkıp duruyor.. register siteminin beta testinimi yapıyorlar oyununmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 jonywayt said: DA2019 said: 414ü ben de ilk defa yedim, hoşuma gitti. :P welcome welcome :P senı aradım devo aradan 20 dk sonra eve geldım. o zaman bu zaman kaput :P Öyleymiş Efe ya. Ventte muhabbet ediyoruz. Atla gel. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Kesinlikle Register abi. İşin uyuz tarafı misal 3. bölüme geldiniz, yazdınız acc name ve nick name sonra şans oldu 4. bölüme geçebildiniz. 4. bölümde sıçtıgınız zaman tekrardan accname ve nickname değiştirmeniz gerekiyor, sisteme kayıtlı kullanıcı hatası alıyorsunuz ve doğru 3. bölüme yollanıyorsunuz. Sabır sabır ya sabır, belkide GOA akıllanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 tobe tobe sımdıde patcher coktu haydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben yatıorum abi yarın işe gidicem bi pazarımız vardı içine sıçtı goa saolsun oyun moyun haram oldu nese yarın aksama kadar duzeltirler heralde insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 nası yanı bı dendiğimiz acc name;'ı bı daha denıyemıycekmıyız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ya bari gece filan düseltselerde sabaha kadar oynasak off yarin sabaha kalmasin acc işi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Abiler hic kasmayın "The program was unable to complete the patch operation!" account olsa patch olmuo patch olsa, sunucular patlıcak zaten.. yatın uyuyun Headstarta bakarız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Confirm e bastıgın zaman 4. stepte yükleme yapıyorya eğer o kısmı geçemezsen belli bir deneme sonunda sana, bu kullanıcı kayıtlıdır baska bir isim secin gibisinden bisi yazıyor ve 3. step e atıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 raistlinthewiz said: Abiler hic kasmayın "The program was unable to complete the patch operation!" account olsa patch olmuo patch olsa, sunucular patlıcak zaten.. yatın uyuyun Headstarta bakarız artık Bizi uyutup kendin kasıcan demi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 lol patch complete dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 girdinmi şimdi ob ye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ne kadar patch var şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Aha da millet gene heyecanlandı...Kalpten gitmezsek iyidir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 |-------------| bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Gangren said: |-------------| bu kadar çok o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bozkurtt said: girdinmi şimdi ob ye ? heycan yapmayın closed beta accountla patchı ındırdım ;) kendıme open beta account acamadım hala ;) login screenı gordum sadece o kadar:D acc benım degıl. kendı accimizi beklıcez artık ;) bu arada war-europe sımdı habıre you already logged it demeye basladı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Şimdi 414 alınca tırmalamaya devam mı yoksa sil baştan bekleyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 o 414 ü zilyonkere görmen lazım yoksa olmaz :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Aha gene kapattılar. 5000 kişi daha almışlardır herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bari ss felan koyun ya yazık bize de bakıp iç geçirelim bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 barbekü'nün imzası happens :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar