Apache Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 nasıl yaptın siteye bile girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Account registration and Open Beta key authentication is currently unavailable. We took down the servers in order to be able to process the queues more efficiently and will bring them back online as soon we're finished with this work. We are currently letting people in wave after wave. At the time of this post we have 5154 players on the European servers. As you surely understand and as has been explained by Mark Jacobs and other developer earlier, it is important not to swamp the starting zones completely. -Magnus İlk defa kafama yatan bir açıklama yapıldı. Menmun ve mesut uyuyabilirim. Bu gece tekrar açılacak sanırım. Kısım kısım alacağız dediklerine bakacak olursak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Apache said: nasıl yaptın siteye bile girmiyor açık kalmış o sayfa :D Register olabildiğime göre demekki rahatlattılar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 daverc said: Account registration and Open Beta key authentication is currently unavailable. We took down the servers in order to be able to process the queues more efficiently and will bring them back online as soon we're finished with this work. We are currently letting people in wave after wave. At the time of this post we have 5154 players on the European servers. As you surely understand and as has been explained by Mark Jacobs and other developer earlier, it is important not to swamp the starting zones completely. -Magnus Mark jacobstan tarihi ayar yemişlerdir umarım abi afedersiniz ama bölebi mantık olamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bence olabilir -şu koşullar altında değil tabii- ama atıyorum o sayı 100-200 bin olsaydı starter zonelardaki kalabalıktan duman olurdu her taraf mantık güzel ama doğru koşullar altında ~5k kişi için komik bir açıklama olmuş. resmen boş tarlaya sıçamadılar abi tebrik etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Yetersiz cıktı adamlar benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr.eamon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Külliyen yalan, parça parça alıyor olsalar 100 000 oyuncu arasından 5000 kişi mi alırlar? O 5000 kişi closed beta hesabı olup oyuna girebilen oyuncular sadece... Yaktın beni yine GOA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 100 bin kişi tüm dünyada diye biliorm ben ayrıca yaptıkları da mantıklı wow da yeni server geldiginde neler olyuodu patlıodu server 2 de bir level 1 tipler yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yorum yok :P şuan çok mutluyum hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 KillerLord said: yorum yok :P şuan çok mutluyum hihi yoksa şuanda oyundamısın =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 OO ben senaryo bile oynadım. Ezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ekmek said: OO ben senaryo bile oynadım. Ezdik. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hayır değilim hehe Barbekü said: KillerLord said: yorum yok :P şuan çok mutluyum hihi yoksa şuanda oyundamısın =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 saat 14 te kayit oldum hala mail gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 evet bende daverc said: saat 14 te kayit oldum hala mail gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ne topakmış be, sabahtan beri güncelden düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 güzelse de kötüyse de almıyorum ulan cinnet geçirttirdiler resmen bir gün boyunca bi halt yapmadılar. şuna bak login sistemi kapalı hala, millet 10 saattir mail bekliyo falan. goa'dan alsınlar bu işi başkasına versinler yoksa EU'da warhammer falan oynanmaz çünkü bunların kafası yok ve sürekli hata yapmalarını bekleyemem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr.eamon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ben saat 1 gibi kayıt olmuştum mailim geldi, yavaş yavaş gönderiyorlar sanırım mailleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Gelen maildeki linki açabilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr.eamon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Açtım kaydınız tamamlandı dedi. Ama Auth şeyi olmadığı için login olamıyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bende baya bi yüklüyo sonra sayfa görüntülenemiyor dio :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Hay Allahım kafayı yicem şimdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar benim maili beklediğim kadar bre of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Waw mail nie bekliyonuz adamlar eski acclarla girebilirsiniz diyo. Tabi auth server gelirse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Maili bekliosunda noluo geliyo hevesle tıklıosun bide ne göresin error=11x03 die bi error :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar