Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Drc said: acıklamda ne yazmasını beklıyorsun ki merhaba biz goa ekibi olarak biraz safız epic fail ız aslında biz siteyi tam biterememisdik dun aksamda uyuya kalmısız biliyonuzmu hala image i gosteremiyoruz yanlıs lıkla gorenlerede confirm ettiremiyoruz cunku devamı yok sitenin şu an düştüklerim durumdan çok daha iyi olurdu. herkes goa'nın bok yemesi olduğunun farkında çıkıp bari bir özür falan dilesinler, uğraşıyoruz desinler mal mal bekletmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 sıkıldım ama ha... open betanın başlamsına 30dk kaldı biz hala resimle uğraşıoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yoksa sen 30 dakika sonra serverların açılacağını mı sanıyorsun huhahah eregorn2 said: sıkıldım ama ha... open betanın başlamsına 30dk kaldı biz hala resimle uğraşıoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Daha patch var birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 baya iyimserimdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 oyun kaç gb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 buyur burdan yak :D 9.5 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 9,5 patchsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 9,36 bende gözüken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ahahaha epic fail oldum daha 1 mb'i bile yok neyse kafe fln bulursam belki oynarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 arkadaş ayıptır ya acc alamıoruz amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bu arada 414 hatası, URL çok uzun olduğunda alınan bir hataymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 sir git yat uyu bizim yerimize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 confirm sayfasını bir kapattım bir daha resim doğrulama alamadım :D Gangren said: bu arada 414 hatası, URL çok uzun olduğunda alınan bir hataymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 eregorn2 said: sir git yat uyu bizim yerimize :D ziyan etmeyin kendinizi alirsiniz acc sakin olun ben gidip uyuyorum şimdi herşey düzelicek. evet sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 başlarım warhammerına dünyada daha güzel şeyler var... yeşillik, kızlar, deniz, güneş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ülen yazıları okuyunca wow eu open beta aklıma geldi 12093821 kısı msn de muabbet gecenın bir yarısı makına kıtlenmıstı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bende spore oynıım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hahaha doğru söylüyorsun walla Deacon said: başlarım warhammerına dünyada daha güzel şeyler var... yeşillik, kızlar, deniz, güneş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bende balikesire kardeşimi birakmaya gidiyim madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 eyvah, hata verdi, farklı ekrandır die kapattım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hala 4 cu asamada donen carkı ızlıyorum 414 alıyorum korkudan kapatamıyorum da oh sıkıntı basdı ben gidip aslanlar la ceylanların rvr sini izliyoim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 aktivasyon maili gelenler bile patching yapamıormuş her ayağında sorun var yapacaanız işi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Beni seedlemeden açılmayacak uğraşmayın. %85 de kaldı torrent seed yapın bari beklediğiniz birşeye yarasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 çıkıp oyungezer alim bari izmire geldimi bugun bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar