Miraul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 gear iyide oyunculuk fis :P ona napcaz .)
Darkthrone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 syd said: Darkthrone said: syd said: 1300 spell damagem var sadece fireball spamlarsam az dpsden kick yerim raidden =) trinkettır firebalss cdlerıdır combustıon veıns ne verdıyse gırışmem lazım [Blodhemn'den Tavsiyeler: Nasıl imba mage olunur] isimli kitabımı inkeeper'da satılıyor. Al oku.gearın ıyımıs. skill > gear. Bakma geara sen ruhum ucuz. Miraul said: gear iyide oyunculuk fis :P ona napcaz .) Hahaha napalım kanka beceremiyorum.
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bah hay kafama; adam raid buffla 1300 spl dmg demiş. Boşverin gitsin, boşu boşuna döşemişim o kadar yazıyı.
syd Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 konu bt abi. btye buflanmadan girionsanız o resmen sizin garipliğiniz =)
syd Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 böyle bilgili adamları bir araa görmek çok güzel konuşmalara bakılırsa herkes oyunu bitirip gelmiş =)
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 syd said: böyle bilgili adamları bir araa görmek çok güzel konuşmalara bakılırsa herkes oyunu bitirip gelmiş =) tbc bitireli uzun zaman oldu herkez için sanırım yada benim için :P
Syn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 arada benim gibi hiç end-game görememiş garibanlar da var ama olsun =)
syd Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 endless_night said: syd said: böyle bilgili adamları bir araa görmek çok güzel konuşmalara bakılırsa herkes oyunu bitirip gelmiş =) tbc bitireli uzun zaman oldu herkez için sanırım yada benim için :Pkj su an farmda olmalı, bız sanırım o gunlerı goremeden woltk cıkacak
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bufflanmadan girmiyoruz herhalde lol :D Ama gearin ile ilgili bilgi verirken buffed stat yazan senin garipliğin. Her zaman unbuffed ne ise onu söylersin. Buff zaten illa alacaksın.
syd Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 haklısın bencede hata yapmışım 1248 unbuffed
Öne çıkan mesajlar