BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Merhaba arkadaslar, bi wireless modem almaya karar verdim. Ama açıkcası pek bi bilgim yok. Airties markası iyi onu biliorm ve ondan alıcam heralde fakat bi ton modeli var bu meretin. alırken neye dikkat etmek lazım? Nasıl bişi almak lazım? önerceğiniz ve önermiceğiniz şeyler nelerdir ? Yardımlarınız icin simdiden tesekkur ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 airties iyidir tavsiye ederim zaten kendinde demişsin ondan alıcam diye alabiliceğin 3 model var kullanım amacına bağlı buda senin kaç portunu kullanıcaksın onagöre tek porlu istersen AIRTIES RT205 , birden fazla istersen 4 portlu olan AIRTIES RT211 yada daha profesiyonel bişi istersen AIRTIES WAV180 voip modem varki çok gerekli bişey değil bu en uygunu diğer saydığım 2 model aralarında 15-20$ falan oynar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ya yok çok profesyonel bişiye gerek yok. Evde kullanıcam. ben sonuçta balkondan üst balkondan çeksin yeter. bi de teknosada bişi gordum. Airties WBN 140 kablosuz yaşam paketi(RT211 Modem + WUS 300 Kablosuz adaptor ) dio. Bu kablosuz adaptor ne ise yarar? mesela priz alt katta olsa modemi orta kata koyabilir miyim ben ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 o adaptör eğer bilgisayarında wireless özelliği yoksa bilgisarına wireless özelliği kazandırmak için olan aparat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kablosuz adaptör dedii USBden takılan bi zımbırtı. bilgisayarında wireless LAN kartı olmasa da bu USB hedeyle kablosuz ağa bağlanabiliyosun. Bluetooh dongle gibi aynı. gerisi aynı zaten paketin, kablosuz modem var işte bi tane de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hadi ya bu sadece desktopımın wirelessa donmesine yarıo sadece öle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 airties al. Ben modemin kralı US Roboticstir dedim kıydım paraya USR aldım, apartman dairesinin tamamını bile kapsayamadı. Aralara repeater koymam gerekti. Bi arkadaşta airties var, adamın müstakil evde bütün evde çektiği gibi bahçede de çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar