razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 özel kız yurtlarını 400den aşaa zor bulursun, erkek hade neyse ama kız yurtları pahalı(nedense), ha bi arkın dediği gibi cemaat olursa bulursun anca ama diğer yandan zaten 3-4 kişi çıksalar yine 200e ayarlanır yani.. devlet yurtlarıda o kadar fena değil en azından çok ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Cebeci ve Kurtulusta (Dikimevi nin biraz aşağısı) Tüfekçioğlu adında kız öğrenci yurtları mevcut.Su an kardeşimin kız arkadası yeni kayıt oldu ve cok beğendi bi arastır istersen derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 tüfekçioğlu 600-700ytl filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Hayır ya o kadar değil su an 450 civarı birşeye gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 arkadaş filan olmayacağından, gece çok dışarı çıkmaz zaten diyosanız bi dönem cemaat yurdu tercih edin derim. parasal anlamda rahatarsınız. yalnız şuna çok dikkat edin, sözleşme yaparken 1 senelik yaparsanız sonra dönem ortasında çıkıyorum ben filan dediğinizde kalan dönemin parasını çatır çatır alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ben de ankarada yazşıyorum (Ailemle) acil durumlar için başımızın üstünde yeriniz var evet var. ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 cebeci dediğin yer pislik biyer,bi dünya pavyon/gazino falan var.yurt içinde olsa tekin biyer değil bence.ayrı eve çıkmakta biraz pahalı,ama evden ucuza gelecekse sabancı kız yurdu (tu) üstümdeki kişizadeye referansım,iyi hoş insandır,saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 okulu nerde bilmiyorum ama dikmen de 500ytl ye gayette güzel,kışları soğuk olmayan ev tutulabilir 2 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar