Peka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: John_Silver, 08 Nisan 2004 22:40 tarihinde demiş ki: snn uo diyip komik olma haha ! ben zaten komik olsun diye söylemiştim öte yandan bi teknik bulalım şu işe şimdi login ekranında acc:pass yazdıktan sonra enteri basili tutuyorum tikiditikiditikiditikiditikiditikiditikiditikiditikiditikidi sesler eşliğinde 1-2 dakka içinde ulaşıyorum server seçim ekranına ama sanırım orda böyle yapınca sıçıyor çünkü 10 dakka basılı tutuyorum server ekranında bişey olmuyor orda bi kerecik basıp biraz beklemeli acep yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 basılı tutunca olmuyor ben değişik bir sistem geliştirdim rikmik basıyorum her basışınızdan sonra ki 20 saniyede server söz konusu mesaj hakkında işlem yapıyor basılı tutarsanız zilyon tane request yolluyorsunuz buda size account in use şeklinde abes mesajlar olarak geri dönüyor onun yerine bir melodi seçin öyle deneyin :)[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ya sokarım ama 1 saatdir uğraşıyorum girecem diye ulan oyayacam işte be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 boşver uğraşmaya değmez gece gene denersin oyun işte akşam olunca önüne bi tas sıcak çorba koyuyomu 00:00 gibi denicem düzelir belki[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 yok ya mmo'ydu netdi yalan zaten uzun zamandır uzak duruyorum ben ama şu sıralar asosyalleşmek ortamlardan uzak durmak günde 5-6 saatimi bilgisayar başında geçirip dertlerimi unutmak için bu oyunu oynamak gibi bi çözüm bulmuştum kendime oda yalan çıktı işte 1 haftadır akşam 5 gece 12 gelip bu boktan oyunu oynuyorum hergün kafeye 10milyon bırakıp gidiyorum amcalarda nası olsa beta diye 5 saat önce yazmışlar siteye "login serverda sorun var" diye ulan sığır madem sorun var düzeltsene 5 saat olmuş bide benden 100$ istiyor asktire 1:30 dur deniyorum zaten biraz daha zaman geçsin deneyerek gidip yatma vakti geldi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 mighty işi biliyor login sorunun çözümü dediği gibidir şimdi dediğini deneyim dedim girdim :) loginde hızlı hızlı kasarsanız orayı geçsenizde requestleriniz arkdanızdan geliyor ve server seçemiyorsunuz 15 saniye aralıklarla deneyin o zaman zort die server seçip gireibiliosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 boşver tası corbayı oyna madem :P disconnect olmada disconnect oldum demin[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 "Your connection has been disconnected" bu ne demek lan you have ben disconnected falan dersin ingilizcedemi öğreticez bu yaştan sonra ayrıca bi login butonuna control koyup 89798 kere request edilmesini engellemekten aciz mi bu adamlar yahu ? sinir sahibi oldumu moral bulacagıma ben yatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar