QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 madcow said: Consent sizde de hala çökük mü? geldi attım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben 0,01 saniyede yolladım biraz önce valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 said: Hem dersin içeriği ilgimi çektiği hem de sizin akademik birikiminizden biraz olsun faydalanmak istediğim için bu dersi sizden almak istiyorum. Yalakalık diz boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 sisteme yeni girdim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Total Credits 22 GPA:2,26 asdasdas ya batarım ya cıkarım donemi yapıcam galiba ben bu donemi eger olurda sıcmazsam cok seyler toparlanır okul hic uzamaz.. eger biseyler gg olursa eh napalım uzuycagı warmis derim =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bir de 7 ders te bir tane bile conflict im olmaması baya inanılmaz uheuahauehuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 (tu) normal halletmem gerekenleri hallettim, uçuk şeyler peşindeyim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Lan sosyolojiye unlimited kotası olan tek bir ders daha eklemek istiyorum, fakat resmen 20 dakikadır sallamıyor sistem beni. Uykum var geberiyorum, şunu da ekleyip bitireyim lan işimi, lütfen lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kimlerden ne ders aldın güneş yazsana şuraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 gokhan sen git medyaya calıs dostum.. biz burda ders seceriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 said: Merhabalar Meltem hocam, AE 221 finali sonrasında konuşmuştuk bu dersi almam hakkında. Consent istersem, consent istediğimi onaylayacağınızı söylemiştiniz. İşte consent istediğim =) İyi dönemler, Özgür Rahatlık diz boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 LOL consenti sen yollamiosun, consenti hoca yolluyor. sen consent istiosun nasıl bi mail o AL HOCAM CONSENT VERİORUM SİZE BENİ DERSİNİZE ALMANIZ İÇİN! DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 FAIL abi kimlerle okuyoruz su okulu ya! asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 hahahahaha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 OF. YETO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 gief diz course critical reading iz seriouz bizniz desen orda yazdıklarından daha anlamlı oluyomus sadasdasdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bi de adam hala editlemedi ya qft gelcek birazdan asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 İŞTE CONSENTİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Consent'imi = consent istediğimi. nerenizli okuyorsunuz. DAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 CONSENT YOLLAMIYORSUN, CONSENT REQUEST YOLLUYORSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 madcow said: Merhabalar Meltem hocam, AE 221 finali sonrasında konuşmuştuk bu dersi almam hakkında. Consent yollarsam, consent'imi onaylayacağınızı söylemiştiniz. İşte consent'im =) İyi dönemler, Özgür abi bu burda dursun hala editlemedi haketti.. ISTE CONSENT'IN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 O kadar rahatım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 consenti vericekler de sen yetememiş halinle kalıcan yine de ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Madcow:Bu dersi bana vermene izin veriyorum.. Meltem:OH BEA SONUNDA CONSENT VERDI.. nese bu kadar ugrasmak bana yetti.. uyku bekler ki.. zZzzZzzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar