Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ulan allah benim belamı versin 3 gün arka arkaya 2 final 1 paper 1 proje teslimini deadline aralarında yapmaya çalışıyorum. Rüya ile gerçeği ayırd edemiyorum artık ne zaman uyudum ne zaman uyandım, uykuya hasretim, uyumak istiyorum, yatakla bir bütün olmak istiyorum ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mortis said: pogodi said: lisedeyken üniversite gezmek için istanbula gelmiştik boun bizi kabul etmemişti oha cidden mi huaehuaehu eheheuhe ama sonra biliyosun bi dönem boğaziçi öğrencisiydim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laylayloo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 slm boğaziçi:) yarınki ekonomi finali için bi kaç ekonomi sorusu var elimde bana anlatabilicek olan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sırf şunu sormak için patiye üye olmak da bambaşkaymış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sırf stalkerlık yapmak için üye olmak da ondan aşağı kalmıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laylayloo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sırf şu dediğin şeyle iki saattir uğraştığım için ve herkesin finali olup kımsenn bana yardım etme ihtimali olmadığı için üye de oldum msjımıda attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 çok bekledin mi bunu söylemek için? @laylayloo ben ekonomi almadım ama queenofspades almıştı. ama sana yardım edebileceginden supheliyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 101'se sor, akşam üzeri eve gelince yardımcı olmaya çalışırım ama ben de öyle iyi bir ekonomi öğrencisi değilim haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Herkes daha önce çok daha ulvi amaçlarla mı üye olmuştu Paticik'e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 mikro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 makro ise aldım ben ama CB geldi yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bi de yazık yani sataşmak için mesaj falan takip etmek Bu gibi durumlarda büyük düşünür konfüçyüse uzanıyoruz: get a life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ZaugnaKhaldun said: bi de yazık yani sataşmak için mesaj falan takip etmek Bu gibi durumlarda büyük düşünür konfüçyüse uzanıyoruz: get a life. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Yok mesaj takip etmek değil, yukarıda "Güncel Başlıklar" var, ona tıklıyorsun, en üstte topic görünce az önce mesaj attığın açıp bakıyorsun doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 varlok sana dedi bana demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 boş laf yapacagına cocuga yardım et. konuyu dagıtma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 varlok said: ZaugnaKhaldun said: bi de yazık yani sataşmak için mesaj falan takip etmek Bu gibi durumlarda büyük düşünür konfüçyüse uzanıyoruz: get a life. (tu) o zaman büyük türk düşünürü erkan can'a uzanıyoruz: http://www.youtube.com/watch?v=OYsbrNM59KA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yavrucum benm ofiste videolar acılmıyor goremedm ne didin? ps: güvenliği iyice sıklaştırdılar he buraya nasıl girebiliyorum hala sorgulamaktayım. ps2: allahım yarebbim tek eğlencem pati iş yerinde onu da elimden almasınlar sübaneke amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laylayloo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 evet mikro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laylayloo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 http://www.econ100.com/usa/mic5e/Chapter13/quiz/level3/us13l3.htm nese çok uzatmayayım,şekli buraya çizemediğim linki attım. zamanı olup linke bakıp 3.soruyu anlayıp açıklamak isteyen olursa çok müteşekkir olacağım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 3/7 - Etimolojiden geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 aha pols101den kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 pols'tan kalınmaz, kalınamaz lan? sdf 5/7 bu arada an itibariyle, son 2 gün son 2 sınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ZaugnaKhaldun said: pols'tan kalınmaz, kalınamaz lan? sdf 5/7 bu arada an itibariyle, son 2 gün son 2 sınav benim de 3/5 son iki sınav hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar