Spidee Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Yarım dönemde bitirirsen başlıyor, bitirdikten sonra kayıt dondurman lazım. O kayıt dondurma hedesi de Tübitak bursunu etkiliyor olabilir ondan emin değilim. Tübitak'ı bir arayıp sor istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 evet kayıt dondurursam bursum kesilecek sanırım, o kesilene kadar int. okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 onu sene icinde acıklarlar zaten bize mesela izin yazmıslardı gibi biseydi dondurmamıstık kimsenin bursuna bisey olmamıstı.. bu arada donem ilk dersini sırf uyumak icin sattıgımdan kaynaklı mutluyum evet anlamsız bi sekilde mutluyum eheheh :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ben okula bile gitmiyorum bu hafta, stajdayım ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Boğaziçi'nin kütüphanesinden uzaktan erişim ile yararlanmak için kütüphaneye gidip Barcode numarası falan mı almak gerekiyor? Bir de bulduğum makaleyi indirmeme izin var mı yoksa "gel buraya, alırsın bi kopyasını" olayımı geçerli? Aradıklarım makaleler de şu ikisi; full text.. said: Title: Effect of infills on the global behaviour of R/C frames: Energy considerations from pseudodynamic tests Author: Negro, Paolo Author: Verzeletti, Guido 1996 ISSN:0098-8847 said: Title: DUCTILITY OF INFILLED FRAMES. Author: Govindan, P. Author: Lakshmipathy, M. Author: Santhakumar, A. R. Source: Journal of The American Concrete Institute, v 83, n 4, Jul-Aug, 1986, p 567-576Database: Compendex ISSN: 0002-8061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Öğrenci kimliğinin yanında Kütüphane No var abi, onunla giriş yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 http://www.library.boun.edu.tr/proxy.php şurdan proxy ayarlarını ayarlayıp kampüs dışından bağlanabilirsin. bağlanırken sana isim soyad ve kütüphane kartı barkodunu soracak (kütüphane kardında yazan numara). Bi de belirlemediysen pin kodu belirlemeni isteyecektir, onu kullanacaksın. Koyduğun makalaleri google scholara yazıp hangi internet dergisinden olduğunu bulabilirsin. eğer bizim okul o dergiye kayıtlıysa internetten ulaşabilirsin. ben tonlarca makale indirdim öyle. ancak okulda makaleyi yaynınlamış derginin kağıt üzerinde kopyası varsa fakat internet üzerinden dergiye üye değilse o zaman kütüphaneye gidip istemen gerekebilir. ama netten ulaşılabiliyorsa evden de ulaşabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Spidee said: Öğrenci kimliğinin yanında Kütüphane No var abi, onunla giriş yapacaksın. daha kimliğimi vermediler :[ "bekleyin size mail atıcaz biz" dedi kadın aslında makale aranıyor duyuruları gibi bişiyimiz olsa güzel olur. yurtdışında okuyan bi sürü pati var, onların arama imkanlarına kavuşmuş oluruz. yoksa american concrete inst'e bağlı olan erişimimiz yok sanırım. itü'de yok, yıldız'da da bulamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Kütüphane kartını vermediyseler 290okulnumarası7 ya da 290okulnumarası6 'yı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 yihu! sözlük saolsun 1.si olan "effect of infills on the global behaviour of r/c frames : energy considerations from pseudodynamic tests" bulunmuştur... diğerini arama çalışmalarımız sürüyor da ACI. nere biz nere demek istiyorum buradan.. ha bu arada yıldız ve itü'nün uzaktan erişim hedelerinden faydalanabiliyorum. ihtiyacınız olan bişi olursa haber verirsiniz, bakarız hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Title: DUCTILITY OF INFILLED FRAMES. buna baktım ama bizim okul sanırım bunun yayınlandığı dergiye üye değil zaten. en azından elektronik dergiler kataloğunda yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ben varım sıkıldım okumaktan bimde networkte çalışıyom, hiç birinizi sokmıcam registrationa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Yuzyillar olmus topik acilali madem Eren guncelledin bende bogazicindeyim diyerek count kasmis olayim bari ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 kilyosçu yok mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 neden derslerin saatlerini saat olarak değil de garip bir şekilde veriyorlar? 6-7-8 demek 14:00-16:50 arası mı demek oluyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 çünkü slottur aslolan ders saati değil. sorunun cevabı da evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 2 mevzu var: Dersler için 1. slot: 9.00 - 9.50 2. slot: 10.00 - 10.50 ondan sonra devam ediyor işte, hesabını yapınız Bir de finaller için verilen slotlar var, yanlışım varsa biri düzeltir ama benim hatırladığım kadarıyla: 1. slot: 09.00 2. slot: 12.00 3. slot: 15.00 Yaz okulunda finallerin slot ayarlaması değişiyor, onu da ekleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Fizboz bu akşam bebeğe indin mi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 önce forumdan sor sonra msnden öyle cevap alırsın anca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 arkadaşlar aylık ödevim var, okul kulüpleriyle ilgili 3-5 soru var anket, yaparsanız çok sevinirim zira 1dk'nızı almaz bitirmek ama benim çok işime yarar gerçekten.. http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=CAEBlSRDnrTOJhMyVNxWIA_3d_3d üşenmeyip doldurunuz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 notlarımın açıklanmasını istiyorum artık, sn güne bıraktılar lan yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 biri bana yardım etsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 fizik yüksek lisans tez olarak da matematik varsa bir sorunuz buyrun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ae111 aldın mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar