throine Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ODTÜ'de var ama. bu arada ben Curling takımı kurardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 buz pisti şuan için bu okula lüks yaw=) curling falan, tık olmaz.Metrocityde var en yakın buz pisti,onda da ne hokey çalışılır ne curling anca...artistik patinaj=)..şaka bir yana keşke buz hokeyi olsa bende çok severim(izlemeyi).ama o biaz zor.ODTÜ de alan geniş tabi oraya yapılır,köy var içinde yahu @Dasaa,sen ne ara kaçtın azerbeycana gene.neyse artık gelince güney stud seni bekler.sabaha kadar,ders ders ders,bu arada masterı bırakmamış mıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 olimpik buz pistine sahip olmak trdeki okullar için hayal zaten. :) odtü'nün de yok ankara/bahçelievler'deki olimpik pistte yapıyor antrenmanlarını. istanbul'da yok sanırım olimpik pist. en son yapılıyordu bitti mi bilmiyorum. pist açılsa aslında bir takım çıkabilir curling de oynanır hokey de. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 gene bir kayıt dönemine 5 kala sayın seyirciler..=) ama master olunca artık böyle ders yakalama telaşı kalmıyormuş.Alan belli,kota belli...gene de sistemin karşısında bekliyorum açılmasını=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 benim bi dersimde 12 kisilik kota var 6 da master kotası onu alıp yatsam diye bekliyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 curling oyun mu lan gerçekten ben dizilerde dalga geçilen bişey sanıyordum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 aldım dersleri kafam rahat bi tek kendi danısman hocamın consentle verdigi ders kaldı sistemden cıktım aksama hallederim uahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ya ben de 3. dakikada sistemdeydm hem de evden, fransızca 201 in tüm section kotaları dolmuş öhh dedim ya!kim bu 60 kişi!!! neyse bu bir işaret ,master derslerine odaklanayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 @Ardeth, evet curling oyunda ne zaman izlesem eurosportta anlam vermekte zorlandığım bir oyun,gereksiz olduğunu düşündüğümü söylemek istiyorum başıma bir şey gelemeycekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 buzlu zeminlerde tembel çaycının çaydanlık ve çay bardağı servisini oyun yapmışlar işte. demli çaay çeeek! 5 te bardaaaaaak! diyorsun önce çaydanlık, sonra bardaklar servis ediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 sen kaydını yaptın mı bari,ders alıyon mu? sanmıyorum tabi de belki online course falan almışsındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 zeper said: @Ardeth, evet curling oyunda ne zaman izlesem eurosportta anlam vermekte zorlandığım bir oyun,gereksiz olduğunu düşündüğümü söylemek istiyorum başıma bir şey gelemeycekse. biraz youtubedan videosunu izledim şimdi gerçek olduğunu anlayınca (how I met your motherda barneynin kanada ile dalga geçmek için salladığı bişey sanmıştım mesela zamanında sdf). Şeyi merak ettim, mesela topun çarpması gereken yerle arasında 1 metre varken bile deli gibi önünü süpürüyorlar, acaba son o 1 metrede önünü süpürmeseler top başka bir yere mi gider sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 o garantiye almak için,o 3-4 halkanın ne kadar içinde durdurursa daha yüksek puan sanırım.Evet ne kadar uzaklaşabilir diyorsun ama sürtünme çok az olduğundan belki etkiliyordur....of bilmiyorum bu oyuna kafa yormak bile istemiyorum. Geçen sene güney çimlerde "curling türkiye kadın takımı" kuruluyor diye dolşıp adam arıyorlardı...uzun uzun anlatıyorlardı falan,"biz size oyunun kurallarını öğretcez,korkmayın her amatör profosyonel olbilr bu sporda "diye..şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 kilyosta yurtta steroid kullanımı problem yaratırmı? türkiyede legal diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar