Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boğaziçi Topiki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ders almak zorundasın diye biiyorum ben,ya da yine harcı falan yatırıp dondurucan.
he bir de harç yatırmadan dondurmak var.özel durumlarda izin veriyorlar ona dilekçe falan yazıyorsun.Advisorına sor gene de,ne olur ne olmaz.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bu yıllık olayı nedir yahu?

lise yıllığı gibi mi? ehuahua çok komik adamdır falan mı yazıyorlar altına yoksa o dönemde mezun olanların bi listesi gibi bişi mi oluyor?
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

bu yıllık olayı nedir yahu?

lise yıllığı gibi mi? ehuahua çok komik adamdır falan mı yazıyorlar altına yoksa o dönemde mezun olanların bi listesi gibi bişi mi oluyor?

lise yıllığı
Mesaj tarihi:
hemen yazdırıcam.. lan bölümüm 3adam alıyor zaten eahahah ne yazdırıcam ehahah

ama sarı sayfalar gibi bi liste verebiliyorlarsa önceki mezunlar ve dönemleri vs. işte o işe yararmış.
Mesaj tarihi:
Cd yi yilliga ek olarak veriolar. Yillikta herkese yarim sayfa yer birakip onun da yarisini fotografla doldurduklari icin kimse yazisini sigdiramamisti. slm nbr grsrz falan gibi yazanlar vardi. cd de sinir yok ama istedigin kadar yaziosun.
Mesaj tarihi:
biz bildiğin msn ağzıyla yazdık yıllığı...boşlukları bile kaldırdık...isim kısmını da saydıklarından o da kısaldı falan nick name gibi duruyorlar..iğrenç oldu yani ee bir sayfaya 3 kişiyi koyarlarsa anca bu olur.Neyse hatıradır gene de diyip girdik:)
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

hemen yazdırıcam.. lan bölümüm 3adam alıyor zaten eahahah ne yazdırıcam ehahah

ama sarı sayfalar gibi bi liste verebiliyorlarsa önceki mezunlar ve dönemleri vs. işte o işe yararmış.

ben yazıyım sana ne istiyon sdf
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

yüksek başvuruları içim mülakata kabul edilip edilmediğimi nası öğrencem

Hangi bölüme başvurdun ?
Mail atıyorlar mülakata kabul aldıysan.
Mesaj tarihi:
Dün beni fuel and energy technologiesden aradılar,mülakatına gidememiştim okulda bi sorun çıkmıştı mezun olmak daha önemliydi tabi :) Genel koordinatör ilgin devam ediyorsa senin için bi mülakat daha ayarlayayım gel görüşelim dedim.Tamam dedim.Cuma gidicem boğaziçine.Böyle birşeyde ilk defa duyuyorum
Mesaj tarihi:
ogrenci bulmakta zorlanıyolardır ondan ugrasmıslardır.. fuel and energy technologies nerde bu arada bizim katta ilanını gordumde acaba bizim binada mı arastırma yapıyolar..
Mesaj tarihi:
screwy said:

ogrenci bulmakta zorlanıyolardır ondan ugrasmıslardır.. fuel and energy technologies nerde bu arada bizim katta ilanını gordumde acaba bizim binada mı arastırma yapıyolar..
arastirma yapmiyorlar ehuehueh, bu bolumun ogrencilerinden parayi alip kendi lablerinde harciyorlar. sagilacak inek.
  • Yeni Oluştur...