zeper Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ders almak zorundasın diye biiyorum ben,ya da yine harcı falan yatırıp dondurucan. he bir de harç yatırmadan dondurmak var.özel durumlarda izin veriyorlar ona dilekçe falan yazıyorsun.Advisorına sor gene de,ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bu yıllık olayı nedir yahu? lise yıllığı gibi mi? ehuahua çok komik adamdır falan mı yazıyorlar altına yoksa o dönemde mezun olanların bi listesi gibi bişi mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 lise yilligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 boğazici overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 eğer bu mesajımı 10 kişiye forwardlamazsanız boğaziçi özel üniversite olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 dasaaa said: bu yıllık olayı nedir yahu? lise yıllığı gibi mi? ehuahua çok komik adamdır falan mı yazıyorlar altına yoksa o dönemde mezun olanların bi listesi gibi bişi mi oluyor? lise yıllığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 hemen yazdırıcam.. lan bölümüm 3adam alıyor zaten eahahah ne yazdırıcam ehahah ama sarı sayfalar gibi bi liste verebiliyorlarsa önceki mezunlar ve dönemleri vs. işte o işe yararmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bizde cd verdilerdi. ne lan o öyle eşşek kadar yıllık, en güzeli yazdırmamak ama cd fln verilirse almak. yoksa para verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Cd yi yilliga ek olarak veriolar. Yillikta herkese yarim sayfa yer birakip onun da yarisini fotografla doldurduklari icin kimse yazisini sigdiramamisti. slm nbr grsrz falan gibi yazanlar vardi. cd de sinir yok ama istedigin kadar yaziosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 biz bildiğin msn ağzıyla yazdık yıllığı...boşlukları bile kaldırdık...isim kısmını da saydıklarından o da kısaldı falan nick name gibi duruyorlar..iğrenç oldu yani ee bir sayfaya 3 kişiyi koyarlarsa anca bu olur.Neyse hatıradır gene de diyip girdik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 dasaaa said: hemen yazdırıcam.. lan bölümüm 3adam alıyor zaten eahahah ne yazdırıcam ehahah ama sarı sayfalar gibi bi liste verebiliyorlarsa önceki mezunlar ve dönemleri vs. işte o işe yararmış. ben yazıyım sana ne istiyon sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 site değişmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Eskisi devlet dairesi sitesi gibiydi. Fenao lmamış sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yüksek başvuruları içim mülakata kabul edilip edilmediğimi nası öğrencem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yemek listesini bulamadım ben ya...bu arada 40 defa sayfayı yeniledim tanıdık birine denk gelir miyim diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 RamsesII said: yüksek başvuruları içim mülakata kabul edilip edilmediğimi nası öğrencem Hangi bölüme başvurdun ? Mail atıyorlar mülakata kabul aldıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 wispy fuel and energy technologies e başvurdum.ARadım bilgilendirme yapmıyoruz direkman gelip mülakata gireceksiniz tüm herşeyi fakültelere gönderdik dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Dün beni fuel and energy technologiesden aradılar,mülakatına gidememiştim okulda bi sorun çıkmıştı mezun olmak daha önemliydi tabi :) Genel koordinatör ilgin devam ediyorsa senin için bi mülakat daha ayarlayayım gel görüşelim dedim.Tamam dedim.Cuma gidicem boğaziçine.Böyle birşeyde ilk defa duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ogrenci bulmakta zorlanıyolardır ondan ugrasmıslardır.. fuel and energy technologies nerde bu arada bizim katta ilanını gordumde acaba bizim binada mı arastırma yapıyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 siteyi beendim. belki giderim bu sene okula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 fuel and energy kuzey kampüsü kare blokta abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 screwy said: ogrenci bulmakta zorlanıyolardır ondan ugrasmıslardır.. fuel and energy technologies nerde bu arada bizim katta ilanını gordumde acaba bizim binada mı arastırma yapıyolar..arastirma yapmiyorlar ehuehueh, bu bolumun ogrencilerinden parayi alip kendi lablerinde harciyorlar. sagilacak inek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 fizban şu yorumunla bitirdin beni, hiç gitmeyeyim o zaman ben.Ne güzel enerji benim istediğim sektör,üniversite boğaziçi vs diye seviniyordum bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 birşeyler kaparsın ama, alacğaın şey boğaziçi diploması. zaten para eden de o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Neyse gerildim birazda fizbana özelden sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar