Invulon Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Arkadaslar ao sitesini yeniden düzenliyoruz eksikleri kapatıyoruz questlerden tutun yeni rehberlere kadar pek cok sey hazırlanıyor işin büyük kısmı zaten bitti ama sıra sizden yardım istemeye geldi biliyorum oyunu oynamak güzel ve eglenclei bu tur islerle ugrasmak sıkıcı gözüksede yeni basliyacak oyuncular icin yapmamız gereken bir katkı olarak düsünün Ilk ve tek Türkce AO kaynagı oldugumuzdan sizden ufak yardımlar istiyorum Web sitemizdeki gördügünüz hataları yanlıslari ekskileri (baya olması lazim ilk basladıgımız zamanki bilgimize gore simdi ne doru ne yanlıs daha rahat farkediyoruz mesela solitus doctor icin onerilmis ki ben onermisdim nanonun ne kadar doctor icin uyumlu oldugunu gordüm) en basit hataları farkettiginiz kadarını buraya post ederseniz daha cabuk bir sekilde sitemizi bitiririz ve acıkları kapatırız ayrıca mümkünse Secdiginiz Meslek ve size göre en mantıklı Breed hangisi belirtirseniz cok seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Soldier 200, basta solitus iyi gozukuor ama 190+ olduktan sora 2 breedde nanoların hepsını cast edebılmesıne ragmen atrox HP bakımından avantajli aynısı enforcer ıcınde gecerlı tabı sadece lvl 110um onun ıcın pek bılgılı deılım, atrox nanolarda cok zorluk cekıor ama saldırmadan bıle aggro alan bı professıon ıcın 3-5 HP bıle onemlı gozukuor[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Agent için Opifexden çok mamnunum tek sorun biraz az HP olması ama bir şekilde yaşamayı başarıyorsun. Agent forumlarında birçok kimse nano agenttan çok memnun olduğunu belirtmiş ama ben şahsen denemedim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 nanonun ılerdekı avantajı dıer professıonların en yuksek nanolarını kullanabılmesı olacaktır ama agentlarda cıdden cok fazla aggro aldıkları ıcın nano bıraz kasar HP olarak[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shesshi Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 163 ma 132 doc 94 trader yaptim. ve anladim ki en yararli BREED : Atrox(gorunuse onem veriyorsaniz tipsiz oldugundan sevmezsiniz:p) nicin atrox : Benim gordugum iyi armorlarin,tank armorlarin felan istedigi statlar STR, STAM, AGi. Atrox'ta bu statlar str, stam yesil agi ise acik mavi; bu ne demek oluyor; bu statlari arttirkmak icin pek fazla IP harcamiyacaksiniz. Ben atrox u butun classlar icin oneriyorum. Bir nano tech. icin atrox uygun degildir diye dusunebilirsiniz INT ve PSY nin darkblue oldugu icin:). ama bu uygunluk uyumsuzluk meselesi lvl 100 bilemedim lvl 120 e kadar suruyor. ve inanin lvl 100 olmak cok kolay. ondan sonrasinda stat ve skill bakimindan sorun cekmezsiniz. nerden mi biliyorum lvl 94 traderim var ve butun nano&aiding skilllerini kullanmak zorundasiniz eger iyi bir trader olmak istiyorsaniz :) ve trader in nano tech. gibi nano%aiding skillerini yemyesil degil. yani anliyacaginiz traderda bi zorluk cekilmiyorsa nano tech gibi classlarda zorluk cekilmez stat ve skill bakimindan eger atroxsaniz. Butun bu solediklerimin sebebi lvl 120 oldugunuzda ah ulan herkeste su armordan var ama ben giyemiyorum dememeniz icin. + (Yesil statlar Breedinize ozel statlardir diger renk statlari lvl basina 3 arttirirken bu yesilleri lvl basina 5 arttirsiniz, Yesil skilller classiniza ozel skilllerdir diger renk skillleri lvl basina 3 arttirirken bu yesilleri lvl basina 5 arttirabilirsiniz) bi katkim olduysa ne mutlu. kolay gelsin [Bu mesaj Shesshi tarafından 26 Mart 2003 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Ama ability caplerde onemli mesela atroxun intelligence cap 400 iken nanomage de 512 flm sanırım ayrıca NT icin atrox secersen nanolarin buyuk bir kismini kullanamayacagin anlamina gelir 200 olsan bile cunku neurodan ve dier arkadaslardan biliorum "1 MC" skili icin neler yapıorlar nano kullanabilme konusuna gelince 160tan once atroxun zararini gorursun 120 veya 100 deil baya yuksek levellerde farkediorsun bu farki iste demek istedigim bu[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 php konusunda yardim lazim olursa, icq'dan konusalim noth.[hline]Roderick "Preanx" White Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar