asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Microsoft Press mi Dersiniz yoksa Sybex fln mı? Bir de uygun fiyatlarla set olarak yahut tek tek satan bir yer biliyor musunuz? Ayrıca sizce hangi kitapları almalıyım? Uygun diyorum çünkü pahalı biraz kitaplar :) Kurs desen zaten el yakıyo felaket. Ama "can't afford to fail" lafının biraz daha yumuşatılmışı yani bir kaç defa sınav denemesi yahut hazır olduğum zaman girmek için kitap almayı tercih ediyorum. Ama malum fiyatlar ve ingilizce... İngilizceyi hallederim de fiyatlar :P[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 telif haklarına uyuyor mu uymuyor mu bilmem ama morpheus vs. aracılığıyla p2p indirmek çok daha ucuz oluyor :P hem bastırıp istediğin yerde çalışabiliyorsun da.. "fakat ben bu işi yapacam" diyorsan bence eğitimsiz kesinlikle olmaz. özellikle de mcse'yi eğitimsiz yapamazsın. hadi mcsd olsa kurarsın visual studio, oturur çalışırsın, kod örnekleri bulursun internetten. ama mcse'de böyle olmuyor pek..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ehe bastırmak daha pahalı olur gibi gelio bana. Sybex'in e-book ları var legal. 1674 sayfa ne kadar tutar sizce?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 birde MCSE kursları hakkında fiyat bilginizi ve yerleri paylaşırsanız kıyas etme imkanı bulurum...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ben mcsd için bilgeadama gidiyorum. bitmek üzere. birkaç yer ile de görüştüm son iki ay içinde, pek yaramazlar.. bilgeadamın eğitimi bayağı iyi. gerçi daha da iyi olabilir ama piyasanın en iyisi bu.. mcse'ye de abim devam ediyor. (iki kere yarıda bırakmak zorunda kaldı harici nedenlerden dolayı) bilge adamın en iyi yanlarından biri de bu işte. 6 içinde tekrar başlayabiliyorsun, yani bir eğitimi iki kere alabiliyorsun (ilk eğitimde %80 devam şartıyla). hatta abim üçüncüye başlıyor. mırın kırın da etmiyorlar. tam bir fiyat verirsem hata yaparım kesin. kadıköy bilgeadama git bir sor. 450 saatlik mcse eğitimi 14 taksitte ödersen aylık 300 filan ödüyorsun sanırım. en azından biz öyle ödedik. (gerçi bizim eğitim 800 saatti ilk bilgeadam açıldığında. sonradan eğitimler microsoft standartlarına uyduruldu. yani biz uzun eğitime para ödüyoruz.) bir git konuş istersen.[signature][hline] [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 04 Nisan 2004 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ben kesinlikle beni ti ye alacakları kanısındayım maalesef. Malum yaşım 14. Ama 15 yaşında MCSE'li olan var ben onun rekorunu geçmeyi düşünüyorum eğer beni küçümsemezlerse...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 16 yaş sınırı var sanırım. ama git konuş bence.. veli izni olduktan sonra sorun yapacaklarını sanmam. rekor konusunda ise 5-6 ay önce 11 yaşında bir çocuk o rekoru kırdı ve "Microsoft'un çalışma tekniğini sevmiyorum" şekilnde bir demeç verdiydi.. hiç unutmam..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Walla Haziran ayında başlıyor benim kursum gidip mcsd alcam BilgeAdamdan kursa eylülde kayıt oldum hala başlamadı uyuzum adamlara direkman 3 hafta diye diye en sonunda haziranda başlatıyolar. Neymiş efendim ilk 200 saati ve 200 saat ingilizceyi almadığım için beklemem gerekiyormuş bunu kaydolurken sölesene be adam. Yane kazara Bilge Adama gidicek olan varsa kağıt imzalamadan mutlaka dikkat etsin , her kağıdı en ince noktasına kadar okusun ordaki adamların , yada kadınların söledikleri hiçbirşeye inanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 MSCE de normal bir Windows bilgisi ve donanim bilgisi bilmen yeterli. 2-3 tane test al, cozunce zaten bunu farkedeceksin. MSCE yolundaki diger ileri kilometre taslari biraz challenging, onun disinda ilk MSCE hem alinmasi cok kolay, hem de artik piyasa da cok da bir gecerliligi kalmamis bir sertifika. Ama illa alacagim diyorsan, indir internetten 2-3 test. Yap, hem kendine guvenin gelir, hem de sertifikan olur sinava girdiginde :) Kiz arkadasim bile MSCE ya.. ( gulmeyin )[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 MCSE olmak bence kolay değil. MCSE sertifikasını almak kolay. internette sorular dolaşıyor. isteyen alıp o soruları çalışıp 20 günde MCSE olabilir. (5 sınava girseniz olabiliyorsunuz) ama bence konu sertifikayı almak değil MCSE olmak. bu da kitapla, teoriyle ve -kusura bakma sharky ama- windows bilgisiyle olmaz. eğer ftp server kuran birine telefonla destek veremiyorsanız, gözünüz kapalı dhcp kullanamıyorsanız bırakın MCSE olmayı M bile olamazsınız..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 denemeyi düşünüyorum ama fiyatlar konusunda bilgi verebilecek kimse yok muu??[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 O senin etik bir insan olmandan kaynaklaniyor MumChamber. Etrafta dolasan bir suru Redhat Certificated insan dolasiyor ona bakarsan. Ben de benzer seyleri soyleyebilirim o sertifika icin. Bazi seyler yozlastiktan sonra artik pek bir degeri kalmiyor.. En azindan benim gozumde. Fakat etik, kuralci ve tuttugunu koparan bir insanin zaten sertifikaya da bir ihtiyaci yok. O bir sekilde gelisir ve gelistirir.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 işte sharky senin söylediklerini düşündükçe sınavlara hazırlanamıyorum. oturup iki MOC okuyasım gelmiyor. BonePart: www.vue.com adresine girip bakabilirsin. istediğin sınavın kodunu bir vue test centera gidip söylüyorsun. sınavın ücretini veriyorsun ve istediğin gün sınava giriyorsun. microsoft sınavları 75$, macromedia sınavları 300$'dan başlıyor. cisco sınavları da microsoftunkilerle aynı sanırım. vue test center olarak da ben bir tek bilgeadamı biliyorum ama hiç iyi bir test center değil. vue.comda belki yazıyordur istanbuldaki test centerlar.. Açıklama yapma ihtiyacı duydum: MOC: microsoft official curriculum - türkçe meali: ders notu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 örnek sınav derken internetten study guide diye aratabilirsin ya da microsoft press kitaplarından birini alabilirsin. yanlış hatırlamıyorsam yanında örnek testler de veriyordu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 peki susuyorum o zaman. Bir 3-4 sene sonra ne gerek varmis yaa, dersen kafani kirarim ama :P[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 şimdiden söyleyeyim, bence sertifikaya gerek olmaması lazım. ama insanlara microsoft'tan gelen kartı göstermedikçe MCP olduğuma inandıramıyorken sertifika gereksiz diyemiyeceğim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Elbette, herkesin bakis acisi farkli.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Sertifikaya güvenmemek lazim.. önemli olan tecrübedir.. Bir sorunla karsilasirsin fakat piyasaya sadece MCSE sertifikan olduğu için girmişsindir sen o sorunu 30dk'da cozersin fakat diğer tecrübeli kişi gelir o sorunu 5 dk'da çözer çünkü daha önce karsilasmistir.. Cogu firmada o 5dk'da cozen kisiyi tercih ediyor..[signature][hline]nedir bu avp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Bilgeadamın Yazılım mühendisliği kursunun programına baktım da temeli falan anlatmadan sanki herşey microsoftunmuşçasına dersler var. Ayrıca 400 saatte c++ dibine kadar öğrenilir bir de üzerine program yazılır. zaten c++ dan sonra VB .neti falan öğrenmek çok kolay gelir insana. Database için de ha mssql ha odbc dao ado mysql access hepsi aynı şey?! table dizaynı aynı, kullanılan sql dili aynı -ya da çok benzer-.zaten bir programcı için yeni bişiler öğrenmek rutin bir iş olmalıdır. ben hiç anlamadım bu işi..[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bilgeadamın ne zamanki programına baktın bilemiyorum benim bitirmek üzere olduğum bir seneden önce başlayan program senin dediğin gibi. fakat zaten temeli olanları alıyorlardı şimdiki programda programala temelleri diye bir bölüm var ve sonra vb.net ile başlıyor. vb.net ile programlamayı anlatıyor ve kendini geliştirmek isteyenlere c# c++ java temellerini veriyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bilgiler için tşkkürler ama bilge adamın kurs ücreti hakkında bilgi alabilir miyim? Tabi biliyorsanız... Gerçekten memnun olacağım.[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 yaw canım ciğerim arasan şimdiye kadar 23424343 kere fiyat alırdın :P yok ben arıyıp fiyat alıcam o olacak.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar