Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Dredg-Sanzen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 April March - Chick Habit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Etienne De Crecy - Funk (The Bloody Beetroots remix) http://www.youtube.com/watch?v=ZdiuzPS9u2w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Pink Floyd - Sorrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 pos-ashes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Yavuz Cetin - Köle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 vaniLLe said: Yavuz Cetin - Köle Çok uzun zaman önce Beni düşürdün tuzağına benim için başka bir yol yok Sen ya da hiç sen ya da hiç Bir yol aradım bazen kendime Hep hüzün var elimde Seni kaybetmekten korkmak çok zor Sen ya da hiç sen ya da hiç Bir köle oldum senin aşkına Bir erkek ne ister hayatında Biraz şefkat biraz tutku hepsi bu Bana vereceğin tek şey bu dünyada Haydi durma bir köle oldum senin aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Yavuz Çetin - Sadece Senin Olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Yavuz Cetin - Yasamak Istemem Bana öğretilen herşey Bana önerilen herşey Bana dayatılan yaşantı İşe yaramaz bir çöplük Yarattığınız sistemler Kullandığımız yöntemler Yaşamak istemem aranızda Belki de terslik bende Yapamadım bu düzende Kaçacak delik arar oldum Sürüngenler şehrinde Eğitilmiş köpekler Doymak bilmez maymunlar Yaşamak istemem artık aranızda Benden bir ruhsuz yaratmayı Nasıl başardınız Benden bir hissiz yaratmayı Nasıl başardınız Benden bir uyumsuz yaratmayı Nasıl başardınız Benden sizden biri yaratmayı Nasıl başardınız Yaşamak istemem artık aranızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı yarim senden ayrılalı hayli zaman oldu, gel gel bak gözümden akar yaşım ab-ı revan oldu gel gel... böyle m'olur küsüp gitmek seni seveni terk etmek haram oldu yemek, içmek işim figan oldu gel gel.... kul aşık bekler varmaya varıpta haber sormaya yetiş namazım kılmaya seni seven öldü gel gel..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Erkan Ogur - Bülbülüm Altin Kafeste allah be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 The Ting Tings - Shut Up And Let Me Go Now oh so easily your over me Gone is love It's me that ought to be moving on You're not adorable I was something unignorable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Royksopp - Forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Harun Kolçak - Gitme Seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Harun Kolçak - Korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Great Lake Swimmers-Your Rocky spine (23423kere)falan. onura sevgiler. şuan okuduğunu biliyorum ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Teoman - Çoban Yıldızı ben hiç kimsem olmadan tepeden tırnağa ona hiç sarılmadan şimdi ölmek istemem kalbine dokunmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Emel Müftüoğlu - Deli Et Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Yeni Türkü- Aman Cevriye Hanım [i] Aman Cevriye Hanim, kuzum Cevriye canim Güzel gözlerin aklimi basimdan aldi hey Ah yok mu isvelerin, Sarkili güzel sesin Kestane gözlerin beni dertlere saldi Her yaptigi olay olur Pesindedir sevdalilar Mangaldaki köfteleri Ciz etmez su kalbim kadar Umutsuz asiginim ben/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Replikas - Ömür Sayaci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 manga - dunyanin sonuna dogmusum afsd eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Gotthard - Everything I Want Cause everything I want Everything I do Is trying to find myself again Cuz life can be so cruel For anything I've done And things that I did wrong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Iron Maiden - Fear of the Dark Fear of the dark, fear of the dark I have a constant fear, thought you heard Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that someone's always there allaaaaah be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 estatic fear - as autmn calls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 john petrucci - wishful thinking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar