fede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Fairuz Derin Bulut - Sen Affetsen Ben Affetmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Guns n Roses - Back Off Bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Ellen Allien & Apparat - Way Out Spotting trains at home Shrinking world, dry lakes Storm is blowing dark Way out is hard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Notre Dame de Paris - My Heart If You Will Swear I'm not a little girl now. I'll show you that I know how. I'll show you how I can be. You think that I am so pure. I tell you don't be so sure. I can be wild and free. Your words of love are hard to bear. Your promises are thin air. My heart is hard and I don't care. I'll leave you hanging out there. Unloose my belt let down my hair. Come take me if you still dare. Your love is all I want to wear. You'll have my heart if you will swear. You'll have my heart if you will swear. That you will hang Esmeralda. sarkinin güzelligine gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Voices - Rev Theory http://www.youtube.com/watch?v=b40I6988_pY I hear voices in my head The council me They understand They tell me things that I will do They show me things I'll do to you They talk to me, they talk to me You got your rules and your religion All designed to keep you safe But when rules start getting broken You start questioning your faith I have a voice that is my savior Hates to love and loves to hate I have the voice that has the knowledge And the power to rule your fate I hear voices crying I see heroes dying I taste the blood that's drying I feel the tension rising [Chorus] All the lawyers are defenseless All the doctors are disease And the preachers all are sinners And the police just take the grease All you judges you are guilty All the bosses I will fire All you bankers will have losses And politicians are all liars I see darkness falling I hear voices calling I feel justice crawling I see faith has fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Blue Foundation - Eyes On Fire http://www.youtube.com/watch?v=aJzU0CmR5hU alla alla youtube da erôl verip duruyor bu gece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Kesmeşeker - Tek Kişiyim Ben Hâla bırakın beni gidiyim gitmek istediğim yer deniz kumundan oraya doğru fazla gidersem buraya dönmem coğrafya gereği tek kişiyim ben hala kendimi zenginden sayarak gençliğimden birşeyler sakladım düşsel faizlerimle geçindim eksiğim bu yüzden herşey güzelmiş sonunda hatta bozgunlar bile aşk istiyorduk ağızdan damardan gözler parlasın soluk açılsın tek kişiyim ben hala ayıldım düşlerimden daha dün hiç uğruna üzüldüm çarşılara süzüldüm daha dün tek kişiyim ben hala ayrıldım dünlerimden daha dün para verdim bişey aldım sana baktım sen bilmezsin taksimden kadıköye dönmek için günlükler okuduk hep onaylanmak için geceleri bir yanım hep gitmek istedi ama buradan başka gidecek yer yoktuki zaman aralığını süpürmeyi unutma ben yokken başka türlü bir hayatta bilmezdik zaten beraberken tek kişiyim ben hala bütün o sankiler beynindeki cankiler bitmeyen eskizler bitmezler aldattın beni kendi kendinle mecburi hizmetteyken ben yaşam bölüğünde tek kişiyim ben hala ayıldım düşlerimden daha dün hiç uğruna üzüldüm çarşılara süzüldüm daha dün tek kişiyim ben hala ayrıldım dünlerimden daha dün para verdim bişey aldım sana baktım sen bilmezsin aradım seni savaş meydanında sonrası eve dönüş ki yalnızlık dahildir içine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Soul Bossa Trio - Ain't no sunshine çokeeelenceliiğğ asdsadfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Fear Factory - Byte Block Falling... Fading... Traces of my soul. bi şarkı bu kadar mı güzel olur arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 John Frusciante - Before the Beginning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Olivies said: 3 kere koyduğum parça silindi kim o psikopat? harbi hangi ibne siliyor bold yazilmayan sarkilari? Pink Floyd - Careful with that Axe, Eugene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Eels - Souljacker Part 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 smashing pumpkings - the beginning is the end is the beginning(watchmen versiyonu yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Lara Fabian - I Guess I Loved You Tomorrow's a mystery I can not live, without a dream Vanishing from reality I wanna know Would you come back to me? Now that I finally realize You are my home You are my life I need you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Feridun Düzağaç-Buralardan gitme Gitmek çözecekse,biri gidecekse Buralar gitsin , sen gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Moloko - Statues So goodnight my dear Hope youre feeling well Hope yourre feeling very clear In this song and rhyme Thoughts of changes that Keep ourselves intact And yes Its hard to fake but Im faltering In the steps Im about to take I am sure its true What is all for me is much the same to you If all the statues in the world Would turn to flesh with teeth of pearl Would they be kind enough to comfort me The setting sun is set in stone And it remains for me alone To carve my own and set it free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Jeff Buckley - Lover, You Should've Come Over cause it's not too late Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Play&Win - Slow Motion http://www.youtube.com/watch?v=cpYDjddHWlo I love it when you're around , Listen and feel the sound Flying away... And now that I'm all alone Who's gonna save my soul? You took my life... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Gackt-returner enst. versiyonunu deneyin bayilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Olivies said: video koydum sonunda, boldla yazmamış olabilirim, uyarabilirdin bişey yok ortada.Bu kadar kalın sevdiğini nerden bilebilirim. kalinlik konusunda ilk mesaji okuyunuz gorunuz, kurallar gayet belli, yukarda gorulecegi uzere tek esneklik sarki sozlerinin italic yazilip yazilmamasi konusunda gosteriliyor (o da yazik mesajlarin yuzde ellisini silmeyelim artik diye) ayrica video da olsa icinde sarki ismi + grup/sarkici belirtilmeyen mesajlar direkt siliniyor. her kurallara uymayan mesaj sahibini uyarmayi yaklasik bir 4-5 sene once biraktik bu topicte, insanlarin lutfedip ilk mesaji okuduklarini varsayiyorum. Bu konu da tabii ki (hala ortada degilse ozellikle belirteyim) kisisel bir olay yok, hatta kim mesaji atmis bakilmiyor bile genelde silerken. Antimatter - The Art of a Soft Landing I've pushed my field, now it comes to this, I've touched my dreams, but still I bleed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Alice in Chains - Would Woouuuulld Arabada radyoda duyunca mesut oldum ama yetmedi eve geldim tekrar dinleme ihtiyacı hissediyorum. LAAAAAYNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Yavuz Cetin - Cok Istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra - When Life was a Miracle su anki modumu en iyi anlatabilcek sarkilar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 orphaned land-mercy (live) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Planescape Torment - Smoldering Corpse Bar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar