Bella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Dream Theater - Hollow Years Live At Budokan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 sezen aksu-vazgeçtim insan misin sezen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Siddharta - Napalm 3 + Baroko http://www.youtube.com/watch?v=JiBdvFBl4KI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Ben Webster - Time after time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Timbaland - The Way I Are Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Journey-Separate Ways Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 110 - Çünkü http://www.youtube.com/watch?v=Btfq2cEpAmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Bülent Ortaçgil - Olmalı mı, Olmamalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Iron Maiden - Hellowed Be Thy Name Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Norhter - Darkest Time Misery Is there no end to this tragedy,how many tears? This darkest time laughs at divinity This darkest time laughs at your fears Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Compay Segundo - Chan Chan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Marilyn MAnson - Great Big White World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Sophie Milman - Eli, eli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Saturnus - Pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Yeni Türkü - Nerelere Gideyim ? Sağır siyah bir yorgun yol Vur kendini sürgün ol Aşk yolunda ölmek kolay Sarhoş gönül dur bir dinlen Çöz kendini kendinden Aşk yolunda ölmek kolay Dört yanımda dört nasihat Az gülüş bol zaiyat Ölsem ala dayanmak zor Senden kalan zor bir miras Bol çetrefil bol viraj Ölsem ala dayanmak zor Nerelere gideyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Whitesnake - Ain't No Love In The Heart Of The City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Madonna - Celebration Put your arms around me When it gets too hot we can go outside But for now just come here Let me whisper in your ear An invitation to the dance of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Boston-Rock&Roll Band Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Bob Marley - Stir It Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 U.D.O. - The Wrong Side Of Midnight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Aşkın Nur Yengi - Bir zaman hatası Valizim dolu yine aşklarla anılarla Yola çıktım sonsuz ayrılıklarla Öyle bir yalnızlık ki yıllar yoruldu Acılar pişmanlıklar ve ben yollarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Yalın - Ki Sen hazırlanmış bir yere gidiyor gibisin benim her yerde elim kolum var bilmez misin yüzüm düşmüş kaç gündür düşünüyorum tenhalaştı kahvaltılarımız bomboş bakıyoruz artık bi bildiğin var da susuyor gibisin ki sen, benim gözyaşlarımı da gördün sen, benim ilk aldığım güldün heyecanını kaybetmişsin yok inancını kaybetmişsin doya doya sarmamışım bize çok günah etmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Fryderyk Chopin - Ballade No.1 - Op.23 - in Gm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Coldplay - Green Eyes Honey you are a rock Upon which I stand And I come here to talk I hope you understand That green eyes, yeah the spotlight, shines upon you And how could, anybody, deny you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 camel-ice <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar