Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 2 aydır sürekli deişik numaralardan beni birileri çaldırıp kapatıyo. Her seferinde geri aradağımda böyle ağır mahhalle delikanlısı ses tonunda birileri açıp sen kimsin kardaş ! mon tv de karı resminin altında telefon numaran vardı ben aradım erkek çıktı daşak mı geçiyon bizle diye konuşup gidiyo. Heralde 2 ayda 20-30 kişi aynı şekilde aradı beni. internette aradım mon tv diye bişey bulamadım. Numaramı deiştirdim hala arıyolar yeter lan huzurum kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Abi aynısı dersanedeki arkadaşın başına geldi. Ama onda kızlar arıyordu. 'Bimemle tvde gördüm numaranı, balık etliyim, vercem' diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 http://www.turksat.com.tr/kanallistesi/kanallar.php burada buldum M-ON tv. email atıp iletişim bilgilerini sorman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 oh be saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Çokakıllıadam said: Abi aynısı dersanedeki arkadaşın başına geldi. Ama onda kızlar arıyordu. 'Bimemle tvde gördüm numaranı, balık etliyim, vercem' diye. AHAAAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar