Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 http://www.myspace.com/dsayman Bir tane backing track kullanarak blues solo kaydettim , biri alt yapısını ve riffleri de kendime ait olan bi rock blues şarkısı. Diğeri de biraz elektronik alt yapılı rock parçası gibi. Onda vokalleri de ben yaptım da biraz eski bi şarkı. Her neyse yorumlarınızı bekliyorum sağolun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Yatmadan da söyleyim bence dünyadaki en iyi blues şarkısı olum kesin ehehehehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bi yorum lan ölürmüsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 elektronik olanı güzel harmanlamışsın hoş olmuş beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 http://www.guitarsofmontana.com/SE910973%20SRV%20STrat/P1010064rsc.jpg Şöyle bir şeyin daha güzel olacağını düşünüyorum. Sıradışı geldi parçalar bana. Enstrümana hakim olmak konusunda naçizane fikrim başarılı olduğunuz yönündedir. Fakat tarzınız nasıl desem beni sarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 blues shuffle adlı parcanın 49.sn de harmoniden uzaklasıp yarım ses eksik basmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 nutella yerim said: blues shuffle adlı parcanın 49.sn de harmoniden uzaklasıp yarım ses eksik basmıssın Oha takdir ettim eğer böyle duyarak yakalayabiliyorsan ayrıca 59. saniyede kulağımı tırmalayan şey nedir ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 çok güzel melodiler, diyecek birşey yok çok güzel çalmışsın bestelemişsin. ama bana göre blues solo'da çok fazla harmonik kullanmışsın. biraz daha az olabilirdi. blues müziğinde bu kadar harmonik duymaya alışkın değilim açıkçası. tabi bunlar senin tarzın senin müziğin birşey diyemem benim zevkimle ilgili birşey. bir de arada bir-iki kulak tırmayalan yer var sadece onlar da zaten el sürçmesi. çok güzel olmuşlar başarılarının devamını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 orda 1 tam ses eksik basılmıs karpuzcum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Yorumlar için sağolun. 49 daki gamın içinde doğruymuş gibi geldi bana da 59 daki hatalı bariz bi şekilde. Bazen elim kayıyo çalarken ondandır o da kapanır bi süre sonra heralde. Bu arada bu gitar çok güzel de şimdi bi tane ibanez alıcam explorer kasa sora ibanez semi hallow lardan alıcam onlar da güzel blues gitarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 nutella yerim said: orda 1 tam ses eksik basılmıs karpuzcum 49'da bastığı şey glissando gibi olmuş,hatta biraz ucu kaçmış olmasa baya hoş tınlar sanki hehe.59'daki de Yarım ses,do'dan si'ye inerken siB basmış,tam ses eksik basmış olsa ya do naturel yada sol# basmış olması lazım,ki oda orada çok fena tınlar sol#.Tebrik ediyorum,yılın kulağı seçildiniz. Tebrik ederim,güzel çalışmalar,devamını bekliyoruz,hatasız kul olmaz,önemli olan üretmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar