Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sacred

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

yaw at olayı bnm çok hoşuma gitti..bide act 1 in sonunda shakura ya giderken bi at aldım normal riding horse diye bişi çok hızlı koşuo meret :P
ama oyunda baya bi bug fln varmış galiba..mesela act 2 de çölde su isteyen askerde eğer su şişesi bulamazsanız konsolu açıp wasser yazmanız fln gerekebiliyor, bide save olayı bi garip...[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun grafikleri çok hoş ya. Direk abazan modda Seraphim'i aldım , hoşumada gitti. At olayı çok hoş ama gıcık ediyor vurmaya kasarken.

Vampiress da çok iyi bir karakter gibi göründü gözüme.

Multi becerebilirsek yapalım derim.

(Ayrıca not Silver başlamayın dayak yersiniz , Bronze başlayın)[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada gecelerı seraphım le oynayamıyom arada orgazm olmus gıbı sacma sapan cıglıklar atmaya baslıyo bızımkıler samsırıyo sesı kapatıncada zevkı cıkmıyo ...
ha bıde wampıress de testesteron dıye bı skıll falan mı var ...
bı kılıc buldum testesteron +2 yazıyodu ???[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ...
Vampire Hunter D
Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_Delucian, 01 Nisan 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
bu arada gecelerı seraphım le oynayamıyom arada orgazm olmus gıbı sacma sapan cıglıklar atmaya baslıyo bızımkıler samsırıyo sesı kapatıncada zevkı cıkmıyo ...
ha bıde wampıress de testesteron dıye bı skıll falan mı var ...
bı kılıc buldum testesteron +2 yazıyodu ???

Testesteron Dark Elf te olan bir özellik ;)[signature][hline]Nikomedon
Sosyal ağlarda paylaş

sacred'da wyvern pass tan geçip aşağı indiğimizde "water from the mules " dien ölmekte olan bir amcam var , orda oyun autosave edio ... edio etmeisne de aşaa indiğimde 2 mule'dan birisi ne yaparsam yapiyim ölmüş oluyo , oteki mule 'u aliorum ama nafile , amcam inatla "water from the mule diyo ve ölmeyi beklio , dellendim başka quest yok , ölen mule'dan da bişi çıkmıo, aldiğim mule' da ölünce bişey çıkmıyo dahasi tüm hetkezi oldürmeme rağmen bişi çıkmıyo DELLENECEM 5 kere denedim .... bi fikri olan var mi ?

BATTLE MAGE'im 18.level'im , earth serisi hariç tüm büyülerim var[signature][hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum

[Bu mesaj hired_gun tarafından 02 Nisan 2004 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o silver bronze difficulty miydi:) ne olduunu anlamadım ilk başta sonradan tahmin ettim de bu sefer hangisi zor hangisi kolay:)
tüm karakterleri denedikten sonra dark elfte karar kıldım. ama araya başka oyunlar girince boşladım baraz adam lvl5 mi ne:) attan melee silah kullanmak ve saldırı sisteminin D2'den daha farklı olması işkence ama attan ok manyak oluyo sırf attan ok atma olayı için wood elf olabilirsiniz hun gibin ok atıyosunuz giderken atla yaldır yaldır:)
Sosyal ağlarda paylaş

cd dekı fmod.dll yı oyunu ıstall ettıgımız yere yukleyelım ...

su ıle alakalı problem bır bug ...
shıft+ü ye basıp consolu acıp wasser yazarsak bır sıse cıkıyor ve olay halloluyor ...
Hıle klasmanına gırebılecek bısı degıl ben bıle gonul rahatlıgıyla yaptım kı baska sekılde gecemezsınız zaten ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ...
Vampire Hunter D
Sosyal ağlarda paylaş

ha bıde ...
sılver bronze harıcı eger bır char ı ımport ederek new campaing dersenız Gold cıkıyor kı ılk cıkan yaratık lvl 9 adamıma 430 koyunca moralım bozuldu ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ...
Vampire Hunter D
Sosyal ağlarda paylaş

delucian sağol hallettim sinirim geçti o mayor bi bug oyundaki su şişesi olayi ...

ayrica 430 dmg yemeye gelince o birşey değil ben battle mage'mle silverda takır takır yiyiyorum o dmgî 18. level olmama rağmen ...

son olarak bir easter egg ...... OYUNDA PACMAN oynanan bir dungeon var ...... ayrica gamebox diye üzeridne futbol topu resmi olan kutulardan 2 adet buldum ( ama kayboluyorlar sonra )[signature][hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ben silver seviyesinde 20.lvl gladyatör olarak başladım baya kasınç gelmeye başladı ki şöyle söyliyeyim çift silah kullanma yeteneği vede 10 lvl fist of god var vurduğunda önündeki herkese 1800-2310 arası bişiler vuruyo ama adamlar hala ayakta siz düşünün...

birde barovak kalesinden icecreek e giden yolu koşarak nerden gitcez bilen varsa bi yardımcı olsun...yanımdada büyücü kadın var gate açıo heryere burda açmadı deli oldum koşuyorum halen[signature][hline]Çölde su arasam ütü bulurum
Voltranı oluştursak G.tü olurum (Mad atasözü)
Sosyal ağlarda paylaş

dark elf lvl 16 oynuorum ama çok kasıo ya şöle etrafımda 6 tane haydut var dalıorum sonra bakıorum tepeden 4 okçu bilmem kaç evil mage "lan noluoz" dememe kalmadan indiriolar..
bazen zorluk seviyesi çok abartılmış die düşünüorum[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Sosyal ağlarda paylaş

Lvl 25 Vampir mevcut arkadasta 32lvl mage war orda bır arkadas mage hiç güzel combo sou yok demıs orda koptum oldum yarıldım sen az daha kas öğrenirsin mage cok saglam hero vampir desen gunduz barbar=vampir gece vampir>aLL öle diyim size ama tabı skillere abanma olayı önemli ^^

Respawn sux bayıyor resmen öldür öldür çölde su götürme olayı ise wasser dı sanırım kodu neyse takılın[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka
battle.NET TFT ².aka
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...