FoRMaT_C Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 kendi LAN serverım için bi class sistemi hazırlamak istiyorum fakat bu sistem orc,elf fln olsun istemiyorum.. orjinal class veya race isimleri önerirseniz sevinirim..
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 undeadlar olabilir :) ya da hiç bişi bulamazsan isim olarak girburaya burdan dene[signature][hline]burda icq diye bişi var üstünde 163404139 yazıyor.... TLM savaş...
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ya en güzeli elf dwarf human[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯
RaVena Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Elf,NightElf,WoodElf,Drowe,Undead,Druid[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 -Osturagotlar -Vizigotlar yada -Elfden bozma insan kılıklı dwarf benzeri hobbitler felan. Böle birşey yapcaksan hayal gücünden yardım istiyeceksin bizden değil. :D Biraz düşün kesin birşeyler bulusun. Bu arada bende iki dakkada ürettim ne güzel şeyler vallah.Hllto me :tebrikz:[signature][hline]
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: RaVena, 08 Nisan 2004 18:54 tarihinde demiş ki: Elf,NightElf,WoodElf,Drowe,Undead,Druid abi druid Race değil nettin =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
xontix Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Abi cidden hayal gücünü kullanda benden tavsiye listei fazla dallandırma işin içinden çıkamassın herşey birbirine girer[signature][hline]
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 süper race isimleri var aklımda Kro Cahil Cani Cingen Kürt Amele[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Kuartan-adalet,iyilik ve doğruluk Hellish-lanet, kötülük ve güç Warforged-kan, onur ve savaş Anari-doğa, denge ve elementler Sintari-Teknoloji, kaos ve büyü Kepler-sağlık, hayat ve din[signature][hline]Kiralık kahraman, Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür... !!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!!
FoRMaT_C Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 saolun...fakat bilindik isimler istemiyorum orc,undead gibi.. gorthaur çok güzel yazmış.. ama hepinize teşşekkürler devamınmı bekliyorum..
Mr_Magget Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 BEnce Bir kac yenilik lazim bu irklara mesela Death mage Dark Knight ne bileyim undead orc fean baydı Xander, Guard , Ancient WArlock , Holy Assasinss böyle classlar güzel gider ancak bunların race sistemi daha farklı olmalı fakat bu race sisteminde HUMAN kesinlikle olmalıdır gerisi zaten senin takdirin[signature][hline] Icq=349844412 [email protected]
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 her dünyada insan olması gerekmez wizzards ın tabularını yıkmak lazım.[signature][hline]Kiralık kahraman, Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür... !!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!!
RaVena Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: Erutan, 08 Nisan 2004 19:16 tarihinde demiş ki: said: RaVena, 08 Nisan 2004 18:54 tarihinde demiş ki: Elf,NightElf,WoodElf,Drowe,Undead,Druid abi druid Race değil nettin =) Erutancım Maksat Isım :-)[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....
Öne çıkan mesajlar