Omur Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Merhaba bende win98se 'de runuo yüklüydü bu dosyayı cdye kaydettim ve winxp bilgisayarıma yükledim şimdi çalışmıyor.. Şu sorun çıkıyor Uygulama düzgün olarak başlıyamadı (0xc0000135). Sonlandırmak için TAMAM düğmesini tiklatın. TAMAM Acaba yüklemedeğim eksik bir şey varmı netframework gibi.. [Bu mesaj Omur tarafından 08 Nisan 2004 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Hmmm Cevap yokmu?[signature][hline]CursedAge UO Shard *!You see Omur is attacking to you* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 TAMAM'a bas desem :P runUO cuların vardiyası daha gelmedi akşam 8'de başlar :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Lem Necati ne bos adamsin sen ya :) Crafted By Mert[signature][hline]For you... 195.174.170.115,2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xontix Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bab framework tipi ekler kurulumu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weisaecker Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 sorunun tamamen frameworkten kaynaklanıyor onu kur tekrar dene sorunun ortadan kalkacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xontix Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ben nedidim:P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Deniyim bi..[signature][hline]CursedAge UO Shard *!You see Omur is attacking to you* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 .net framework 1.1 yoksa ondandır. tüm .Net uygulamaları (bunların içine C# uygulamaları da dahildir) .net framework gerektirirler. bu yüzden bilgisayarınızda .net fw kurulu olmasına özen gösterin bence..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar