cimbom44 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 evt arkaddaslar pek cogunuz okumusunuzdur gecen gunku forumumu, okumayanlar ıcın yenıden edıtlıyım buraya " Bugun hoşlandıgım kız, gel oturup konusalım takılırz gıbısınden seyler soyledı. Ama bn de duş almaya usendıgım için ve dun sakal traşı oldugum ıcın boyle cillop gibi karşısına cıkmak ıstemedım. Sımdı ıcım ıcımı yıyıo napabılırım? yardımlarınızı beklıorum. Bu arada kız aksam eskı cıktgıyla gorusup vedalasıcak bı bakıma yol verıcek kesın olarak ona. Cocuk bunun pesınde ama kız yuz vermıo, aksama kdr nası dayanıcam bılemıorm yardımlarınızı beklıorum..." bu konuyu 2 gun once yazmıstım, dun nıhayet kızla bulustuk, fakat yanımızda bızı tanıstıran kız arkadasımızda vardı. 3lu hoş bı bulusma gectı ancak benım hoslandıım kız , arkadasıma demıskı su an hıcbısı dusunmek ıstemıorm sınavımı dusunmek ıstıorm demıs, onun ıcın onemlı olan bı sınava gırıcek bu hafta, ılerısı ıcın olmaz demıorum ama daha bırbırımızı tanıma aşamasındayız demıs ve benım onu telefonla cok sık aramamdan sanırım bıraz rahatsız olmus, sımdıden cıkma moduna gecmeyı ıstemıo, ben de dun aksamdan ıtıbaren bı kac gun onu aramamaya karar verdım ama aramadan da duramıorm kendımı cok zor tutuorum, kız cok gzl oldugu ıcın her an bı baskasıyla ıletısıme gecıcek dıye sinir oluorum. durum bıraz vahim dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kızın fotosunu koysana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kızla ciddi dusunuo olmasam koyardım ama forum ortamında kızı sunar gıbı koymak bıraz kotu olmazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Selam. fotosunu koyma evet. sana gelelim : Kız 1 kere yüz vermiş bu kadar sahiplenilmez :) Bunaltma kızı. İyi düşünmüşsün. Hakikaten sıkıldığını hissettiysen arama biraz ağırdan al bakalım. Oluca varsa olur. Höt diye 1 günde başka erkek bulursa diye de üzülme, 1 günde buluyosa ondan hayır gelmez zaten. Ps: Noktalama işaretleri ile i'lerin noktalarını koyalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 1. Başkasıyla iletişime geçip geçmemesine şu aşamada senin sinir olma hakkın yok. Onu bi at kafandan yani. 2. Kızın sınavları filan bitene kadar çok nadir ara veya mesaj çek derim. Çünkü aklı başka bir yerdeyken senden rahatsız olma ihtimali artar. Bu bağlamda da senden soğumaya başlar. 3. Ha ille de elimden kaçırmayayım bu kızı, benim olsun diyorsan. Sınavları bittikten sonra ilk buluşmanızda, diğer arkadaş gelmesin ikiniz yalnız olun, söyle ondan hoşlandığını, birşeylerin başlamasının güzel olacağını filan. Ama şirin bir dille anlat derim. Yani birden çat diye söyleme, alıştıra alıştıra yaklaş konuya. Yeşil ışığı hissettiğin anda da direk söyle. 4. Noldu sakallar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sakallar uzadı:D smdı ıı durumda ıdare eder, bu arada kız benım ondan hoslandıımı bılıo, gecen hafta acıldım ona bıraz hafıften, o da dedıkı olmaz demıorum ama zamanla senı tanımam lazım su an bunları konusmak ıcın cok erken dedı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ohooo olmuş o zaman. Söliim ben sana. Sınavlarını bekle kızın. Sınavlarından sonra da çıkın gezin negzel. Direk bar filan yapma ama bence. Sahiller çok hoş olabilir mesela. Sahil derken Samatya sahiline filan götürme. Çok apaçi dolu oluyor. İnsanın sinir katsayısı artıyor. Bakırköy, Samatyaya nazaran daha iyi gibi. Yeşilköy daha da iyi. Ha bana sorarsan ben Samatya'ya götürürdüm. Nostalji filan. "Bak biz küçükken burada oturuyorduk. Şu bahçede oyun oynardık." falan gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ben daha çok boğazda yemeye goturım dıorm, bu aralar money durumları ıı gıbı :) bu kıza harcamıcamda kıme harcıcam dımı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Boğazda yemek yemek bana göre değil ondan öle bi öneride bulunmamıştım =) Tarz meselesi yani. Ha hoşlanırım, hoşlanır diyorsan ve imkanın da varsa yani dediğin üzere güzel olabilir o zaman. Hayırlısı olsun diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ama yesılkoyde waffle yemeye goturmeyı de cok ıstıorum yada bebek sahıle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 evde yemek hazırla kıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 inşallah olur bu iş. ama naçizane tavsiyem hemen heycan yapma, kız milleti bu. çok pis hüsrana uğratır adamı. böhüw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bılıorm hacı dogru soluosn, o yuzden fazla kapılmamaya calısıodm ama kapıldm bıle artık cok gec :( benı de kaybettınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 burtonesk said: evde yemek hazırla kıza. test tepme ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 hala yapıyolar mı bilmiyorum eskiden eminönünde yok efendim diğer muhtelif kıyı kesimlerinde mükemmel balık restorantları vardı...o soğan ekmeğin içindeki balığa ayrı bi tat katıyodu. evet öyle bi yer bul oraya götür pişman olmazsın. kız niye buraya getirdin beni die trip atarsa seninle yeni bişiler yapmaya başlamak istedim de böle mazlumlara yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sakalını kestin diye kızla nası buluşmasın ne alaka anlıyamaıdım orasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kanka sakallar yokken cillop cocuk gıbı oluyo yuzum :D kız da masallah 1.80 boyunda sarışın afet bı hatun olunca bıraz kotu olur yanında şeker cocuk gıbı gezmek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ya boşver muhabbet olur işte, ya böyle küçük çocuk gibi oldum ben de hay allah çok fena ya dersin, o da yok canım çok tatlı olmuş bence der, sonra öpüşürsünüz falan. kızlar sakalsız yanakları daha çok severler, sanılanın aksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ama sakallıyken keanu reeves e, sakalsızken ellıah wood a benzıorm :P sen dusun farkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yok artık sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 sakallıyken keanu reveese nasıl benziyon. hiç sakal bıraktı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 abi keanu reeves sakalsız diil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 cimbom44 said: ama sakallıyken keanu reeves e, sakalsızken ellıah wood a benzıorm :P sen dusun farkı ve insanoğlu kendini kandırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ginaly said: abi keanu reeves sakalsız diil mi? hafif köselik var ama tam olarak sakalsız da diyemeyiz=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 vazcaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar