Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wyrm Clani On Bartz

Creel

Öne çıkan mesajlar

Biz bir kac turk (shu an 10 kisi halie hazirda beklemde) klan actik acmasina..
tum turk arkadaslarida recruit etmek isteriz..
ama kucuk bir hadise var..
Ne zaman yüksek lvl bi turk arkadasa gela bi bizim klana desem su cevapla karsilasiyorum : ya birak abi turklerlemi urasicam..
bende katilmio deilim buna..
nedense hich bir oyunda bizler biribrimizle anlasamiyoruz.. yada dier bi secenek aramizdan bi iki (Cok afedersiiz) it kopuk (genel olarak bole cagriliolar) kendi kafalarina gore takildiklarindan (clansak butunuz? birey die bisi kalmio.. bence.. ) clanin basina bir suru dert acilio + clan icinde bir suru kavgalar oluo..
Biz bunu engellemek istiyoruz neden yabancilar gibi birlik olamiyoruzki?
adamlara bakiyorum usa tek ruslar tek sweden tek (istisnai durumlar haric) clandalar

Eger birlik olmak vede guclu olmak istiyosak birlik olmaliyiz
Bu sayede uygun lvldki turklerle takilmak yabancilarla takilmaktan daha zevkli olabilir
eger siz iyi bir warrior (mage/healeri/etc koruyan gerektiginde kendini feda etmeye hazir olan) eger siz iyi bir mage.. (Fighteri/etc destekleyen gerekirse kendin feda ya hazir olan [!] yada diger classlarda vede ayni sekilde kendisini grub icin feda edebilicek olan kimselerseniz daha guclu olabilmek icin
Lutfen bize katilin

**
Oyun icinde Nickim Frostfel
Clan Liderinin Nicki Rylian
ikimizden biriyle baglanti kurabilirsiniz..

[signature][hline]

Captain of the Minmatar Battleship Anubis
Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"

[Bu mesaj Creel tarafından 07 Nisan 2004 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle bence de pati olmalı, wyrm pek mantıklı bir isim değil.

Hangi oyuna gidersek gidelim birlik olamama sorunumuzun altında kanka mantığı var sanırım. Burdaki muhabbeti oraya taşıdığımızda sonuçta ortam feci şekilde laçkalaşıyor. Ne roleplay yapabiliyoruz, ne ortak bişey. Ayrıca ne olur swg yaptığımız hatayı yapıp çok demokratik olmayın.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

k k :P
Paticik yapariz Claw yapsak dicem irenc olcak susiim :P
Demokrasi? o nedir Qui :) yohk ole bisi eskiden varmiymish yokmush tamam bitti sorun yok demekki :)
Ryle soledim degisitiricek ne zmaan sehre donerse adam lvl manya oldu (cekemio beni hehe)[signature][hline]

Member of Dreamsmiths

Sosyal ağlarda paylaş

clan lvl up icin gereken sp ve parai senmi karislican :) valla
rp yapmak isteyene uyarim ben :P ryl ve dier tayfada hayir demez sanirim ama biiosunki online oyunlarda rp kasmak neredeyse utopic bisi[signature][hline]

Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz
Member of Dreamsmiths

Sosyal ağlarda paylaş

Oyundaki adım Zigal benide clana alırsanız çok mutlu olurum.Rp kolay iş.Şu an level 10 um 3 kere 11 oldum :) geçicem işallah 11 i level işi kolay da oyun çok monoton gelmeye başladı nereye kadar stone solcır.oyun baya bi dengesiz deli oluyorum Okçular çok güçlü 300 500 vuruyo adamlar hp o kadar zaten şunu düzeltirler işallah.Bide okta ıskalama olayı yok çat çat vuruyo adamlar okçuya karşı şans yok kısacası.Neyse konuya dönüyim bende girmek isterim clanınıza beni aranıza kabul ederseniz mutlu olurum ve her türlü kurala uyum sağlarım.
Sosyal ağlarda paylaş

eed eed okcularin nerf yemesi lazim
o ne ole
bi okcu (ayni lvldiler) 4 kisiyi aldi gozumun onunde
ha adamlar kro diceniz yok adamlarda gayet iyi playerdi[signature][hline]

Member of Dreamsmiths

Sosyal ağlarda paylaş

sen bi yol okçular iyimis baktınızmı eline hangi bow u kullanıyor adamda varsa 600k 750k lık bow bırakta vursun sende al Staff ını sende vur adama bak birde nerf dio allam ya sen atıyorsun benle aynı damage i 10MP gidiyor ben atıyorum 27MP gidiyor nasıl olcak bide senin ki cok hızlı benim ayda yılda 1 atabilioz ole diyelim yani sana göre allam delirdim okucular cok iyi diolar abicim 750k toplayan oldumu hic ? 1 bow icin hani ben kasıyorumda kassak ne olcak sende var 60k lık staff gir stonelara al 500 500 Exp. bütün mageler için söyluyorum biz gidip bisiler kesicez die kasalım 9742984792 dk. bide otur mana dolsun manasız bi işlem yapamıyoruz.[signature][hline]Devil | WyRM >> CS
Devil[!] >> SNN (UO)
Devil[!] >> Elan Realms (UO)
Devil[!] >> Nova World (UO)
Sjina | WyRM >> LineAge II ( Bartz )
Web >> www.thewyrm.net
Once, ßleeding is in My Own ßlood, Cant Help it.
Sosyal ağlarda paylaş

susunnn lenn aglamayin :P
swi sende yay bul kardesim :P
bak bende compositemidir nedir onun shafti var recipesini bul yaptiralim :)[signature][hline]

Member of Dreamsmiths

Sosyal ağlarda paylaş

okçunun mana sorunu olmaz çünkü okçu zırt pırt ok kullanmaz (biliyorum eşyanın tabiyatına aykırı geliyor ama öyle) okçunun işini dagger görür oku atar mobu çeker sonra alır daggerı eline öyle devam eder[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

hehe :) azmo inatla yanlish anlio beni..
ben kici kalkik turk dusmani demedim kimseye adamlar gayet hakli dedim adamlar turk dusmani deil it kopuk (ohom pardon..) dusmani :) yani bende katiliyiom buna hatta dedim
tabiki herkes istedigi klana gitmekte ozgr ben sadece shu sebebe katiliyorum : "abi isterdim ama bazen aramizdaki bazi turk arkadaslar cahillik edip sacmalio ondan sonrada hersey bok oluo" gibin :)[signature][hline]

Member of Dreamsmiths

Sosyal ağlarda paylaş

ota bokada sinirlenilmezki canim :) hehe hem boyundan buyuk laflar etmekte ayni kapiya gidio bi acidan bakinca
valla ben ingiliz isvec filan takiliom :P gayet uyumlu adamlar usalilar ben kralim tadinda takiliolar ama iki geebrince uslaniolar gayet :) cinli mmcouyla tansmak nasip olmadi bi fransiz/alman tanidim ama oda souk bi tipti :p
bunlar disinda..
oyunda clan yarisida var
onuda unutmamak lazim ne kadar cok turk ayni eyerde olursak bizim kazanma sansimiz artar ki sadece turk deil bi cok yabanci arkadasi da recruit edicez sadece turklerle yurumezki biz irkci deiliz :)[signature][hline]

Member of Dreamsmiths

Sosyal ağlarda paylaş

+ olarak gruplasmalar ve yeni clanlar.. clanin mantigi buyuyup genislemekse.. o zor oluo cunku clan lvl upi para ve sp ye bakio isteyen gruplasabilir benim icin sakincasi yok ben/biz yabancilarlada takilabiliriz sonucta clan clandir memberda member acaip bi herkesi uye yapilaim kaygisida yok.. :)
sadece madem burda beraberiz yardimlasarak bi yerlere gelelim kaygisindayim otesi yok
yani tutupta 100 turk bizim clana katilsa nolur katilmasa ne olur da diebilirim yani :)[signature][hline]

Member of Dreamsmiths

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 08 Nisan 2004 13:15 tarihinde demiş ki:
okçunun mana sorunu olmaz çünkü okçu zırt pırt ok kullanmaz (biliyorum eşyanın tabiyatına aykırı geliyor ama öyle) okçunun işini dagger görür oku atar mobu çeker sonra alır daggerı eline öyle devam eder

okcunun mana sorunu olmaz demissinde(ozellikle yavas olanlari) oklami oldurmek yoksa daggerlami, oldurmek daha mantıklı sence ? scout olan birisi lightarmor giydigi icin alıcagı dmgda artar dibinden teke tek oldururken alıcagın dmgın haddı hesabı yok
bide http://koti.mbnet.fi/nipper/akirius1.wmv lutfen sunu indirirmisin silver ranger videosu
Sosyal ağlarda paylaş

oooo wrath kardesh nerlerdesin sen yaa

hatta senin nick glba kara anlamina geliodu dimi
o internetteki sayfadan baktiydik :)[signature][hline]

Member of Dreamsmiths

[Bu mesaj Creel tarafından 08 Nisan 2004 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...