Masakari Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bı yakınımın bebegı oldu tebrık mesajı yazmam gerek ama hıcde anlamam bole seylerden "allah analı babalı buyutsun" seklınde 1000. mesaj olmak ıstemıyom bıseyler cızıttırı verınde c/p yapam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 "Allah torunlarını da göstersin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 benim hiç bebeğim olmadı diyebilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Şimdi o bebek doğdu ama; 3-4 yaşına gelene kadar bebek bezi, mama ihtiyaclari sizin belinizi kıracak. Tabi birde uykusuz geçecek dönemler var.. 4-5 yaşında paranın çoğu kırılan oyuncaklara gidecek.. 5-6 yaş arası kreş parası, diğer masraflar sizi sizden alacak.. 7 yaşında iyi bi okula yazdırmak için çok para, okul eşyaları için yine çok para, okul uzaksa servis parası, yemek parası, eğer çalışıyorsanız bakıcı parası.. İlkokul böylece bitecek. Lise için "hangi lise iyidir?" telaşınız başlayacak. Çocuğun diploma notu düşükse yüksek bi bağış yapacaksınız muhtemelen.. Lise 2'de de kesin bi sevgilisi olur. Onu gezdirmek için haftasonları paraya abanacak çocuk. Ayrılınca o paralar alkole gidecek.. Sonra ÖSS telaşı başlayacak yavaştan. Dersaneye ayrı para, dersanenin yoluna ayrı para, yemek içmeye ayrı para.. Bide o sene kazanamazsa ikinci sene yine aynı masraflar.. Eğer kazanırsa büyük olasılıkla sizden uzakta okuyacak. Ona ayrı masraf. Sonra ona hasret geçecek muhtemelen 5 sene. Yaz okullarına da kesin kalır bu. Sonra İş telaşı.. Daha sonra evlilik falan derken; sizde tansiyon, şeker, kolesterol vs. bilimum hastalık oluşacak. Bu çılgınlığı yapmak için ne kadar alkol aldınız bilmiyorum :) Dostunuz xxxx Tabi bunu yazma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 standarttır ki abi böyle şeyler direk herkezin dediğini dicen ayy maşalah anı babası sünletliğini görür dicen tamam şte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 slm hayırlı olsun bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Dünyaya hoşgeldin .... (adı) bebek, annenle baban seni çok bekledi, bizde çok merak ettik, sonunda minik kalbinle hayatı kucakladın, umarım hayat sana her zaman güzel vakit geçirir kalbinin sıcaklığını, yüzündeki gülümsemeni hiç eksik etmez... gibi bir şey olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Evlatlar emek edip ortaya koyduğunuz ana paradır, torunlar ana paradan gelen faiz gibi tatlıdır. Ohş. Nerden duydum ben bunu yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Bende duymuştum.Evlat sermaye dir,torun ise kar.Hatta bir istanbul masalında ki "Çetin Tekindor" torunu kaçırıldığı zaman söylüyodu oğluna. "Bende kâr'ımdan vazgeçicek göz varmı diye" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 neyse yazdım bıseyler torunlu fılan arada fırcamında* yadım tabıı *:=mıllet evlendı barklandı coluk cocuga karıstı sen hala otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Tebrikler ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 hadi büyüde discolara akalım bebek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar