Atoyo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Şimdi niye buraya derseniz, Kel alaka ama bi okadarda komik. Baldurs gate.Eminim herkez BALDURS GEYT diye oyuna hitap ediyordur. Baldurs gate derken aklıma şöyle bi komik bişiy geldi... BAASÜR GATE. direk epic ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Negociant Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sixth gate mi ne vardı bir de.gaz şarkıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 gece gece epic geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 basürün var diye bunları yapıyorsun. Ben o oyuna Baldır'ın Kıllı Kapısı diyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar