eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 sabah 8,30 dii acc için ben onu sordum bizde saat kaçta olcak o?
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ha bu arada bakın yazıyorum. Beklediğinizden geç saatte açılacak. Bir sürü sorun çıkıcak kayıt olurken. Serverlar göçecek bir süre gelmeyecek. Yani wow oynadığı gibi open beta oynicanı sanan varsa boşuna yük yapmasın serverlara.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 eregorn2 said: sabah 8,30 dii acc için ben onu sordum bizde saat kaçta olcak o? bizim saat onlardan 1 saat ileri işte.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Tabi bu bilgiyi goa dan aldığını varsayıyorum. us ile 7.5 saat sanırım fark.
winxp Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Kaç ay bekledik bekledik ama yaw arkadaş geçmiyor vakit başlayacaksa başlasın yaww. (F5 basmaktan parmak tuşa yapıştı :D:D:D yeni bir bilgi çıkar diye )
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 f5 deilde yukarda toparlak yenile tuşu daha cazip geldi bana :D
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 sen benim haberi duyunca nerenlen güleceksin onu merak ediyorum :D foruma yazsam forumun d. konusu olurum yemin ediyorum
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ekmek said: Ha bu arada bakın yazıyorum. Beklediğinizden geç saatte açılacak. Bir sürü sorun çıkıcak kayıt olurken. Serverlar göçecek bir süre gelmeyecek. Yani wow oynadığı gibi open beta oynicanı sanan varsa boşuna yük yapmasın serverlara. senden bir alıntı yapayım Olur mu öyle şey ya wowla bu birmi wow çıkalı kaç sene oldu server teknolojisi gelişti ben para veriyorum para tamam mı adam gibi oyun istiyorum adam gibi çalıştırsınlar ben para veriyorum para
Fly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 beta diyor, release değil. resmi olarak çıktığında sorun olursa gayet de adam gibi çalıştırmaları lazım.
Apache Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 saat farkı ne kadar warhammer avrupa sitesiyle?
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 1 saat var.Gecikmezse 9.30 gibi başlicak inş
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ben gene warhammerden bişiler bekliyorum.Erteleme patch vs. kesin bişi cikicak ugrastiracak 3 5 saat :D
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 uğraşmassak ayıp :D... ben zati bu gün girmeyi beklemiom... su acc ı açim sona patch varsa patch e bırakcam...
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Apache said: saat farkı ne kadar warhammer avrupa sitesiyle? GOA nın merkezi İrlandadaymış... İrlanda ilede aramızda 2 saat var.Yani muhtemelen saat 10.30 da açılacak account sayfası en iyi senaryo ile tabii. Yok eğer saati GMT olarak verdilerse o zaman da 3 saat fark olur o durumda da 11.30... ;)
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hemen saat araştırmasına giriyoruz ortağım günaydın :D
Öne çıkan mesajlar