Bunises Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Gece yarısından sonra açılır tahminimce veya sabah karşı açarlar. "Erken kalkan, yol alır" mantığından yola çıkarlarsa. Çok heyecanlandım desem yalan olur.Oldu. (Ucunda da hani bir şey olsa. Topu topu 5-6 gün oynayacağız.:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 lol 7 eylül yerine 7 ağustos yazmışız :S yanlışlık olmuş demekki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ben hep 7 eylül die okudum merak etme sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bende arkadaş yazınca farkettim yoksa hiç haberim yoktu ki muhtemelende kimse çakmamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ula içimde kelebekler pırpır ediyi daa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 benim mide o kadar büyük ki bi ekosistem pırpır edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Boşuna bekliyorsunuz, gece bir aktivite olmayacak. Açıklama yapıldı bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 site gece yarısından sonra açılır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 James Nichols said: Open Beta will start Sunday Morning (EDT) and in the afternoon in Europe. Our launches are planned to be synchronized (read very close together not necessarily at the same exact second.) It will not be at the stroke of midnight, at least not in our part of the world (Virginia) As I've stated before don't really expect much to ever happen right at midnight, it's important we have a "well rested" (read more sleep than normal) team and be able to react to anything that may appear during normal hours as opposed to 3AM. We'll make an announcement as soon as the servers are live (though most likely the posts will start popping up here first from people camping the login ) As always this plan can change if we feel the need to do any further testing or encounter anything that would make the launch of Open Beta unsatisfactory. Things are looking great though and we'll be up bright and early with smiling faces to welcome you all to WAR Thanks all, just a bit longer now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 neyse ben hatunun yanına rahatca giddiyorum o zaman sabah doğru gelirim muhtemelen iyi geceler yarın görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ohhh rahata bak yaw...ben şimdi kime gülcem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yazmadan gitmiyim dedim içimde kalmasın. bunları alayı şerefsiz serverı açma tamam patchı açma o da tamam bee ...... ........ key girişini açsan ne zararı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 KillerLord said: yazmadan gitmiyim dedim içimde kalmasın. bunları alayı şerefsiz serverı açma tamam patchı açma o da tamam bee ...... ........ key girişini açsan ne zararı var gaaazzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 war-europe said: New account pages will be available at www.war-europe.com tomorrow morning from 08.30. To gain Open Beta access, create a fresh account using these pages, log in with it and enter the code you have been given. This only applies to new testers; all previous testers have automatic Open Beta access A minor patch will be available before the servers are brought online early afternoon tomorrow. The suspense will soon be over; WAR is dawning and we all have a very exciting time ahead of us. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ssh tunnelingle amerikadaki sunucu uzerınden gırdım baktım: war-europe'a. said: New account pages will be available at www.war-europe.com tomorrow morning from 08.30. To gain Open Beta access, create a fresh account using these pages, log in with it and enter the code you have been given. This only applies to new testers; all previous testers have automatic Open Beta access A minor patch will be available before the servers are brought online early afternoon tomorrow. The suspense will soon be over; WAR is dawning and we all have a very exciting time ahead of us. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 war-europe said: New account pages will be available at www.war-europe.com tomorrow morning from 08.30. To gain Open Beta access, create a fresh account using these pages, log in with it and enter the code you have been given. This only applies to new testers; all previous testers have automatic Open Beta access A minor patch will be available before the servers are brought online early afternoon tomorrow. The suspense will soon be over; WAR is dawning and we all have a very exciting time ahead of us. abooo... bu arada bizde kaçta açılcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 minor patch diyo 3 gb değilmiydi patch. Yoksa 3gb artık minor bi patch olarak mı sayılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 3 gb patch yerel diller için. Siz indirmek zorunda değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 harbimi, ne kadar patch var clientten sora yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 hmm iyi bari ya. Bkalaım biz ne kadar indiricez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ne kadar indirceimiz bırak bizde saat kaçta açılcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 200 300 mb sanırım. Gerçi pw dekiler yeni bi patch var diyolar ama bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 O içimdeki kelebek hala pır pır ediyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 eregorn2 said: ne kadar indirceimiz bırak bizde saat kaçta açılcak? Öğleden sonra açmayı düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar