KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 aman aman öyle birşey olmasın gerçi olursa ne olacak bir milyon email atsak değişecek mi hiç sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ea storedan alanlara bisey geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 hala patch gelmedi yarın server açılcak -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 goa ters köşeye yatır bizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ben programa tıkladım patchledi sonra create account sayfası açıldı ama open beta keyini yazıyorum kabul etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 alla aşkına bi sus mert ya ben daha patchleyemiorm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ahahah harbi ya bana özel hizmet gibi sanki ama kodu oldurtamadım bi ya millet eşek ölüsü gibi abanıyo ya da kodum fail hahsdha hayır yanarım yanarım beta oynicaz diye 3 aydır bekliyoruz beta başlicak kodum yalan çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 patch & key girişi az sonra açılacak sanırım bakalım anlıyacağız biraz sonra değişiklikler oluyor şuan sitede sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yeni bi patch daha çıktı an itibariyle link değişmiş sanırım ama sitede aşırı bir yoğunluk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 sanırım binlercesi benim gibi ana siteden f5 yapıyor şuan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Siteye kocaman "Register for Beta" iconu eklemişler. Bence site çökecek. Millet galeyana gelir yarım saat sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 aha patch yapıo bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 client patch dır o :D 1dk sürmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ühü client patchmiş gerçekten... ne güzel sevinmiştim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Hmm, Patcher deişti şu anda sadece o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 güzel durdu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 iyi cizmis goa hll siteyede girilmiyor simdi denedim 7 sine kadar durmaz bu trafik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 o diilde ck key elimde bekliom... açılsın giriş kafamla gircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 iyi çizmişte icraat yok :D açsınlar hatunla buluşmaya gitcem az sonra :D sabah kadar yokum muhtemelen off of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 KillerLord said: iyi çizmişte icraat yok :D açsınlar hatunla buluşmaya gitcem az sonra :D sabah kadar yokum muhtemelen off of gittikten sonra açarlarsa biyerimle gülerim... şimdiden bi gülümseme oluştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ya sorma 21 de buluşcaktım maç var dedim sonra duş muş dedim ben seni 22:00 de alırım dedim süreyi patch için erteliyom hep haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 siteyi yenileim sona bi baktım site kaymış... çeyrei var asdasddasdasdasfdafdadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Evet az önce site ceyrek ekmek kıvamındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 açıolar yavaş yavaş (sanki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 98 mesaj olmuş, madem kaldırılmıcaksa biri şu 7 ağustos yazan başlığı 7 eylül yapsın... güzelim yaz tatilini hatırlatıyor ah ah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar