Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turk uo - Kalite

anyone

Öne çıkan mesajlar

Forumlarda yer alan turk uo shardlarına baktıgımda neden bu kadar cok oldugunu anlamıyorum kimisi kapalı kimisi açık ama 128k baglantısı kiminin sitesi bile hazır degil anlamıyorum ultima online serveri açmak bu kadar kolaymı yani sphere kuran herkes açıyor. Yapmayın gözünüzü seveyim server kurmak baglantı ister deneyim ister kalite ister paticik.com dan scp alarak açılmaz bir server. Ve siz playerlar nerede ne warsa hemen atliyorsunuz hiç bakmıyorsunuz serverin nesi war neyi guzel ne özellik katmışlar. Seviye arayın biraz bence kalite sizlerle beraber gelecektir. Önce bir bakın siteden zaten herşey belli olur bakın bakalım siteye özen warmı işlerini tam olarak yapıyorlarmı? ilgi nasıl alaka nasıl seviye nasıl bir inceleyinki ultima hayatı turkiyede saglam bir şekilde ayakta kalsın. Kalite sizinle yasar ....

www.tr-game.com[hline]www.tr-game.com
Sosyal ağlarda paylaş

bak arkadasım on yargılı olma benı uzdu ben de sıte yapıyorum yukarıda yazan sıtelerden bırı benım sıtemız yapım asamasında oldugundan dolayı geceıcı olarak tanıtım amaclı bır sıte yaptık ıcerı yok sadece duyurmak ıcın bu demek degılkı bızım acacagımız server cok kotu olacak ama acılınca gorursun guzel mı kotumu ama genede haklısın dusuncene saygı duyuyorum saygılar.[hline]Ulasmak istediğin yıldız asla o kadar uzak değil

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım ön yargı değil benimki sadece gorunen koyun klavuz istemedigi ben senin shardın diye adlandırmadım turkiyedeki shardlar listede olmayan shardlarda war.. .bu yuzden ustune alınma... yarası olanda gocunup gelip buraya kendi shardını temize cıkramayada calısmasın dedigim gibi gorduklermiz yeterli geliyor bize . . .[hline]www.tr-game.com
Sosyal ağlarda paylaş

sozum playerlaraydı ama nedense shard sahipleri ustune alındı... Ben kimseye kapat dediğii hatırlamıyorum sadece bu işi bilende bilmeyende açıyor server gel kardeşim oyna burada manyak bişey yaptık diyor ve ultimayi boluyor ... tabi tek shardla olmaz bu iş ama hiç bir owner diğer shardları kendine rakip olarak görmüyor. Öyle yazılar yazılıyorki en iyi onlarmış gibi... bugune kadar gordunuzmu hiz su sard benim shardımdan iyi diyeni yada benim shardımda iyi olacak onlari gececegiz diyen oldumu ben gormedim... anlatmak istedigim turkiyede ultima online seviyesi git gide dusuyor bunu engellemek icin elimizden geleni yapmak zorundayiz eger yapmazsak butun emekler bosuna gidecek[hline]www.tr-game.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...