Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ... Metal Gear Solid'in ilkindeki tat yok be usta! PC'ye başka MGS çıkmadı da galiba zaten, şu Splinter Cell bitsin, MGS'yi kurup bir daha oynayacağım. İmlâsı müthiş bir mesajı sizlerle paylaştım, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ikincisini lutfedip cikarmistilar terbiyesizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 mgs yönetir. 4.yü ne zaman oyanayabilcem acaba ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mew Mew Squad said: ikincisini lutfedip cikarmistilar terbiyesizler OHA PC İÇİN BAŞKA Bİ MGS VAR MI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Eternalus said: Mew Mew Squad said: ikincisini lutfedip cikarmistilar terbiyesizler OHA PC İÇİN BAŞKA Bİ MGS VAR MI! substance var ciktigi gun almistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 oha sçs mew mew. başka var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 D&R'''dan 10 kaada falan bulursun hala satiyolar Substance'i Ilk cikan problem cikariyo vista'da uyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 başka mgs oyunu var mı, bi de sons of liberty nin tamamı dahil + değişik şeyler mi bu substance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 baska olsa bende olurdu kesin,cikarmadi totoslar sons of liberty+VR missions+special stuff vs var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 vr missions benim ilk mgs'mde vardı. dnr a bakıyorum şu an sitesinden. bulursam sana webcam açacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ya ben D&R'dan virtua squad bile bulmustum 5 milyona onlari bile satiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 sitesinde yok dnrın. torrente bakayım, o aradan da emule e bıraktım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ps2den xboxa, ordan da pc çevrildiği için klavyeden oynamak sorun oluyomuş, oluyo mu hakkaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 cam accaksan soylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 soyunmaya başladım bile. söyle lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ben default key configle oynuyodum alismasi 40 dakka ama en iyisi o ok tuslariyla gidiyosun digerleri zxcvbn ctrl falan fps modda mouse'la nisan alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 klavyeyi sevemedim ben ama alışılır bi süre sonra. yine de bi controller güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 abi grafiklerde sorun oluyo. her yer simsiyah. bi çözüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 gogo latest patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 o da olmadı da başka şeyler deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ati kartlar icin ozel patchi var bende de oluyodu kurdum gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 o özel patch her kartta kurtarmıyormuş. onu ben de kurdum, sonra bi de hex editor kullanarak exe nin içinde bişeyler değiştirdim ekran kartını görsün diye, şu goç gibin çalışıyorü. sçs mew. oyun bitsin seninle bir yastıkta kocamak istiyorum. kib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Eternalus said: o özel patch her kartta kurtarmıyormuş. onu ben de kurdum, sonra bi de hex editor kullanarak exe nin içinde bişeyler değiştirdim ekran kartını görsün diye, şu goç gibin çalışıyorü. sçs mew. oyun bitsin seninle bir yastıkta kocamak istiyorum. kib. abi ekran kartı neydi? ben substancei önce laptopa kurdum, siyah ekran sorunu verdi. baktım nvidia kartlarla uyumluymuş ve ati için patch varmış. benim laptopta intel grafik işlemci vardı. sen de mi intel kartta açtın böle editör meditörle? yoksa kart ati'miydi? bu olaya isyan edip kıytırık desktopta oynamıştım oyunu eheh. of bomba oyun ama birinci oyun daha bi güzel vala (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 pentiyum 4 2.4 ghz. ve de geforce fx5900 exkran kartım var. siyah ekran problemini büyük ihtimal aşmak mümkün. ben hallettim çok kolay aslında. ayrıca 19" widescreen kullanıyorum, hayvan onu bile destekliyor. hiç bi sorunum yok. oh yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 haaa, nvidia abi, onda siyah ekran bile vermemesi lazım normalinde. sorun nvidia ve ati olmayan bi kartla açabilmek. muhtemelen imkansız ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar