Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19&22 inc lcd tavsiyesi

demode

Öne çıkan mesajlar

ben 22 inch samsung 2232bw kullaniyorum, ihtiyaclarimi karsiliyor, ofiste filanda samsung kullaniyorum.guzel bence, bozulma sorunu filan yok, gayet iyi bi ekran kartim var oyunlarda abaninca atlamalar sekmelerde olmuyor. ama notebook haric baska marka kullanmadim.tam karsilastirma yapamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Samsung 2232bw 226 gibi serilerde ses problemi olabiliyor, alet cızz diye ses yapıyorz geceleri ses duyuluyor ve garanti kapsamına girmiyor teknik servis "normal bu hepsi yapıyor" diyor ama yapmayanları da var. Ayrıca ilk aldığında yapmasa bile sonraki 1 ay içinde ses çıkma problemi olabiliyor. Hepsinin yanında Samsung'un 0 ölü pixel garantisi de yok. Kaliteli panel üretiyorlar ama işte bu hatalarını da düzeltseler çok iyi olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:
evet, vatan sakattır tikat edin :P alır almaz hatta mümkünse alırken mağazada bi kontrol edin iyice aldığınız cihazı. bazen başkasına verilmiş ve geri dönmüş şeyler kakalamaya bile kalkabiliyolar. kutuda manual falan olmuyo böle...

aynen dediğin yerde başıma geldi benq bir projeksiyon aldım kasaya getirdiklerinde bir baktım kutu ağzı bantlanmış filan açılmış kutu besbelli...ya dedim görevli memura bu sanki kullanılmış aman efendim olurmu öyle şey filan sadece garanti kartı çıkarmak için filan biz vatanız filan...neyse içime kurt düşerek eve gittim..aleti kurduk mısırlar patlatıldı çaylar koyuldu filan..şak eee görüntü yok..hemen açtım teli ..olmaz efdim öyle şey filan..adamın dediğini yaptık telde gene yok..ertesi gün götürdüm meğer teşir malı imiş ve üstelik bozukmuş..yani arkadaşa katılıyorum benimde vatanda başıma geldi ordan alışverişe dikkat..
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:
evet, vatan sakattır tikat edin :P alır almaz hatta mümkünse alırken mağazada bi kontrol edin iyice aldığınız cihazı. bazen başkasına verilmiş ve geri dönmüş şeyler kakalamaya bile kalkabiliyolar. kutuda manual falan olmuyo böle...

doğrudur ama ben 226BW yi alırken adam gözümün önünde kutuyu açtı, yaklasık 15dk her renk vererek vs ölü pixel test etti.
Süper bi durumdu benim için :)
Yani dogal olarak vatan bana fTW!...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...