demode Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Samsung modellerini mi önerirsiniz yoksa başka bir markamı lcd film ve azda olsa oyun için kullanacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 samsung kullanıyorum ben ve çok memnunum ama sonyde iyi firma ek tercih olarak düşünebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 samsung t220 güzel sanırım. hani biraz bakındım hoşuma gitti benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Samsung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 sony ler fiyatlarına hiç bakmadım ama samsunglar 400$ dan başlarken sonyler 500 600$ dır sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Sony lcd piyasasindan cekileli cok oluyor. 22inch lcd de siralamam; samsung 223bw, 2232bw,t220,226gw ve hp w2207 dir. Asus ve dell de benzer kalitede cok guzel panellere sahipler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ben 22 inch samsung 2232bw kullaniyorum, ihtiyaclarimi karsiliyor, ofiste filanda samsung kullaniyorum.guzel bence, bozulma sorunu filan yok, gayet iyi bi ekran kartim var oyunlarda abaninca atlamalar sekmelerde olmuyor. ama notebook haric baska marka kullanmadim.tam karsilastirma yapamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 t220 den daha mı iyi 223bw'ler falan hayret. t220 alacağınıza ayrıca t240 alın 100 ytl daha verip. Hem 1920x1200 oluyor hem de daha güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 siralamam kotuye dogru degil, iyiye dogruydu. not duseyim kendim 223bw kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 illa samsungsa 226gw güzeldir ama ben lg aldım, millete de aldırttım herkes çok memnun lg'lerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 eger marka onyargin yoksa acer p223w dusun derim. 22" monitorlerin fiyatlari su aralar nasil bilmyiorum ama ben aldigimda 100~ ytl ucuza almistim diger markalardan. monitor parlak ekran, asiri canli gosteriyo goruntuleri. herseyiyle dort dortluk, tek eksigi dvi baglantisi olmayisi. acer p223w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Samsung 2232bw 226 gibi serilerde ses problemi olabiliyor, alet cızz diye ses yapıyorz geceleri ses duyuluyor ve garanti kapsamına girmiyor teknik servis "normal bu hepsi yapıyor" diyor ama yapmayanları da var. Ayrıca ilk aldığında yapmasa bile sonraki 1 ay içinde ses çıkma problemi olabiliyor. Hepsinin yanında Samsung'un 0 ölü pixel garantisi de yok. Kaliteli panel üretiyorlar ama işte bu hatalarını da düzeltseler çok iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 226BW kullanıyorum. Memnunum ve 0 ölü pixel :) Vatan bilgisayar ftw! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Viewsonic ftw. VG2230wm diye bir model kullaniyorum 3 senedir, cillop gibi monitor valla. Simdiki modelleri daha bile guzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 aman konu sapmasin ama vatan bilgisayardan uzak durun mumkunse heh. servis isinde acayip ugrastirirlar, heleki monitor gibi olu pixel riski bulunan bi konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 evet, vatan sakattır tikat edin :P alır almaz hatta mümkünse alırken mağazada bi kontrol edin iyice aldığınız cihazı. bazen başkasına verilmiş ve geri dönmüş şeyler kakalamaya bile kalkabiliyolar. kutuda manual falan olmuyo böle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mr_Hand said: evet, vatan sakattır tikat edin :P alır almaz hatta mümkünse alırken mağazada bi kontrol edin iyice aldığınız cihazı. bazen başkasına verilmiş ve geri dönmüş şeyler kakalamaya bile kalkabiliyolar. kutuda manual falan olmuyo böle... aynen dediğin yerde başıma geldi benq bir projeksiyon aldım kasaya getirdiklerinde bir baktım kutu ağzı bantlanmış filan açılmış kutu besbelli...ya dedim görevli memura bu sanki kullanılmış aman efendim olurmu öyle şey filan sadece garanti kartı çıkarmak için filan biz vatanız filan...neyse içime kurt düşerek eve gittim..aleti kurduk mısırlar patlatıldı çaylar koyuldu filan..şak eee görüntü yok..hemen açtım teli ..olmaz efdim öyle şey filan..adamın dediğini yaptık telde gene yok..ertesi gün götürdüm meğer teşir malı imiş ve üstelik bozukmuş..yani arkadaşa katılıyorum benimde vatanda başıma geldi ordan alışverişe dikkat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 öh uyuz bişeymiş senin olay yalnız, ben bikaç kez ölü pixelli ekran ve manual'i olmayan açılmış kutulu modem gibi şeylerle karşılaşmıştım. :) Ha bi de bozuk verilen PSU var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 gold > vatan diyorum valla aldigim bir tane parcada sorun yasamadim su zamana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Samsung T-200 20' 2ms almaya karar verdim ne dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 eksen bilgisayar önerirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ben evet derim.. al derim.. bana da al 2tane de derim. ama onu yapmazsın sanırım.. bunları monitöre derim.. toplama bilgisayar önermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 dasaaa said: ben evet derim.. al derim.. bana da al 2tane de derim. ama onu yapmazsın sanırım.. bunları monitöre derim.. toplama bilgisayar önermem teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mr_Hand said: evet, vatan sakattır tikat edin :P alır almaz hatta mümkünse alırken mağazada bi kontrol edin iyice aldığınız cihazı. bazen başkasına verilmiş ve geri dönmüş şeyler kakalamaya bile kalkabiliyolar. kutuda manual falan olmuyo böle... doğrudur ama ben 226BW yi alırken adam gözümün önünde kutuyu açtı, yaklasık 15dk her renk vererek vs ölü pixel test etti. Süper bi durumdu benim için :) Yani dogal olarak vatan bana fTW!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar