eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Seattle Supersonics satın alınıp dönüşümle bu takımın adını aldı...
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Oklahoma Supersonics vs. olsa daha iyi olurdu,cidden herşeyden önce isimden kaybediyorlar :)
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Oklahoma "City Thunder" değil; "Oklahoma City" Thunder
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 DarKRideR said: Oklahoma Supersonics vs. olsa daha iyi olurdu,cidden herşeyden önce isimden kaybediyorlar :) Supersonics tag'ının kalması düşünülmüştü fakat Seattle şehri baya bi bastırdı:
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 direk wnba takımı adı gibi olmus walla hiç begenmedim.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yok artık ya! harbiden çok tırt olmuş. Sempati duyduğum takımlardan biriydi, Shawn Kemp ve Gary Payton ile yakalıyabilmiştim ilk. Üzücü :(
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Basketbol kültürü yüksek bir şehirdi Seattle. Çok üzüldüler bu duruma ama yapacak birşey yoktu , şimdi Portland Trailblazers'ın sezonluk 2500 koltuk ayıracağını duydum Seattle şehrindeki bilet noktalarında ve satışlar merhum Ker Arena'dan yapılacak... Seattle-Portland otobandan basınca 1-2 saat , Trailblazers resmen iki şehir tarafından desteklenecek güzel bir ambiyans olacak Rose Garden'da. Portland-Oklahoma maçlarını merak ediyorum.
Öne çıkan mesajlar