NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Rogue 9- Mage 5 Charım masaüstü oyunumuzun içine etmiş bulunaktadır. Blink büyüsü yapıldığında bana yapılan saldırıların %50'sinden kurtulmamın yanında her vurusum sneak attack oluyor. Her turda 4 attackla 20d6 vurunca dm dahil herkes isyan etti (bende ettim :) ) Büyünün sneak attackı engelleyen bir yanı yoksa (ki bildiğim kadarıyla yok) levelına göre oldukça güçlü değilmi? Fazla dengesiz olduğunu düşündüğümden artık blink kullanmıyorum gerçi... DM arkadaşlar "blinkte her vurusun sneak attack olması caizmidir, caiz ise blink kullanmak oyunu bozarmı" sorularına cevap verirse sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Blinkte her vuruşun sneak olması caizdir ama blink büyüsünün etkisi altındayken her vuruşunun %20 etheral ken olma ihtimali var. Cheese değil, misal 15. lvl bi rogue roundda 48d6 sneak koyabilir hiç büyü müyü kullanmadan hatta koymalıdır da. Tabii sneak yiyen bi düşman o lvlda karşısına çıkarsa.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Büyü kullanmadan, flanking ve bilimum rakibin dex bonusu kaybettiği durumlar ve blöf atmak dışında nasıl her vurusu sneak attack olabilir?Blinkte adamın gözünün içine baka baka katliam yapılıyor.. (Ayrıca 15. level rogue, imp two weapon fighting alsa bile 5 attackı olur ve 48d6 koymak için 6 atack gerekir.) Blinkteki %20 yeterli bir handikap değil bence. Sneak attackla ilgili özel bir şey yoksa 3.level bir büyü bir anda damage potansiyelimi ve defansif gücümü kat kat artırdığından biraz cheese gibi sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 peh blinke gerek yokki. 1. level summon monster ile bi yaratık summon eder söz konusu mage-rogue (ya da duruma göre daha yüksek level bi öcü. mümkün olduğu kadar çok dayanacak bişeyler...) yaratıkla beraber flank eder istediği karakteri. hatta ona bile gerek yok. okadar level yapmış bi parti az buçuk biliyodur nasıl birlikte çalışması gerektiğini. fighter ve rogue beraberce ortalarına alırlar rakibi ve hacamat ederler... ayrıca gayet mubahtır bu şekilde bi kullanım. kurallar tek yönlü diil bildiğiniz gibi. ;)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 DM bensem penalty ve handicap yagmuru altında bırakırım boyle bır karakterı...bastıgın yerde benım taptıgın tanrıda otesı varmı ...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Greater 2weapon ın preqleri bab 11 ve dex 19 ikisi de 15 rogue da oluyor. Bende büyüsüz derken flank vs. kastetmiştim. Kaldı ki : said: Grudge, 03 Nisan 2004 01:50 tarihinde demiş ki: kurallar tek yönlü diil bildiğiniz gibi. ;) [signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mübah, caiz... Bu tanrıcılık olayına sanki fazla kaptırmısınız... :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 *!phb yi karıştırır* hmm valla yapılıyo....güzel kombo :tebrikz: fekat anti olaraktan cr 12 ethereal slayer öneriyorum...böle ota boka blink atan bir insan sonunda bu yaratığın dikkatini çeker ve tüm gün boyunca slayer adamı takip eder ve uygun zamanda *!lönk* :D[signature][hline]oha fln oldum yaanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar