Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 şimdi bir arkadaşıma mesaj yolladığım zaman gitmiyor üstelik çok kez yolluyorum gitmiyor aynı arkımla icqda görüşüyoruz gitmediğini söylüyor ne yapmam lzm :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 İcq dan Alıskanlık yapıpda alt+enter alt+s yapmıyosun demı ... :lol:[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 hyr yapmıyorum...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 banada oldu kapatıp tekrar açmayı dene..[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 işe yaramıyor desem :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 programı sil, bidaha yükle.. o da olmadı, resetle bilg.ini.. o da olmadı Format C: :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bende bazen bi takilio mailler 9875442 kez tekrar edio reset kacinilmaz olyo bide yeni bisi cikti sistemin infet olmush gel bizde curesi var 19 $ flian die uyari verio messenger[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 hmm peki birde msn'imde görünmeden online olanları görebilme imkanım varmı :-?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 (pardon yanlış mesaj) [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 08 Nisan 2004 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: orc_lord, 08 Nisan 2004 14:16 tarihinde demiş ki: hmm peki birde msn'imde görünmeden online olanları görebilme imkanım varmı :-? Bildiğim kadarıyla öyle bişey yok ama olsa çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 aman microsoft hizmetlerindede bu kadar çıkabilio :D[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar