Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 şimdi bir arkadaşıma mesaj yolladığım zaman gitmiyor üstelik çok kez yolluyorum gitmiyor aynı arkımla icqda görüşüyoruz gitmediğini söylüyor ne yapmam lzm :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 İcq dan Alıskanlık yapıpda alt+enter alt+s yapmıyosun demı ... :lol:[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 hyr yapmıyorum...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 banada oldu kapatıp tekrar açmayı dene..[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 işe yaramıyor desem :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 programı sil, bidaha yükle.. o da olmadı, resetle bilg.ini.. o da olmadı Format C: :D
Creel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bende bazen bi takilio mailler 9875442 kez tekrar edio reset kacinilmaz olyo bide yeni bisi cikti sistemin infet olmush gel bizde curesi var 19 $ flian die uyari verio messenger[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 hmm peki birde msn'imde görünmeden online olanları görebilme imkanım varmı :-?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 (pardon yanlış mesaj) [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 08 Nisan 2004 15:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Brook Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: orc_lord, 08 Nisan 2004 14:16 tarihinde demiş ki: hmm peki birde msn'imde görünmeden online olanları görebilme imkanım varmı :-? Bildiğim kadarıyla öyle bişey yok ama olsa çok iyi olur.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 aman microsoft hizmetlerindede bu kadar çıkabilio :D[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım
Öne çıkan mesajlar