Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Bilgisayarda ADSL Zylxel modem takılıdyı download falan açıktı. Ertesi sabah geldim baktım modem offline. Elektrik gitmiyor , modeme usb ye elektrik gitmiyor , Biostanda bütün herşey açık , ben zannettim modem yandı ama mp3 player takıncada 2 usb slotundanda cevap alamıyorum , bunun windows la ilgisi olduğunuda sanmıyorum çünki restart edincede elektrik giderdi ADSL modeme şimdi tık yok. USB çıkışlarımı yandı acaba ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Sorun büyüük ihtimale USB denetcisinde gibi geliyor (ikisi birden niye yansın dimi?), ama daha iyimser bi yaklaşımla, belki bi virüs vs usb sürücülerini falan silmiştir, anakartın sürücülerinde varsa kurmayı dene, veya windows kullanıyosan windows cd sinde usb sürücüleri varsa kurmayı dene, o da olmadı windowsu baştan kur, oda olmadı, pcı usb2.0 falan al..[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. [Bu mesaj aktiftablet tarafından 08 Nisan 2004 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Hmm ama software kaynaklı olursa bios ta sorun olur , yani bu kanaati getirdim. Normalde dostaykende ADSL ışığı yanardı , yani USB ışığı yanardı ve modem online olurdu ,fakat dosta bile elektrik gitmiyor , bios update çözebilirmi ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
Öne çıkan mesajlar