Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dizlik olayı

kingpin

Öne çıkan mesajlar

bu dizlikler bi işe yarıyor mu ? diz ağrısından şikayetçi olup kullanan var mı? yaklaşık 5 aydır koşu bandında koşuyorum hiç sağlıklı değil onu da biliyorum, o yüzden git dışarda koş gibi tavsiyelerde bulunmayın sadece merak ettiğim husus bu evet :P bir de ek olarak dr levine manyetik dizlik var ama o daha çok tv reklamlarında çıktığı için insanın hiç inanası gelmiyor? nedir olayın aslı? :)

edit: dizlerim henüz ağrımıyor ama yakındır yani isyan etme durumları diye düşünmekteyim :)

bahsettiğim dizlik:

dr levine manyetik dizlik:

Sosyal ağlarda paylaş

çıkmasından öte bağ kopma ve zedelenmelerinde daha çok kullanılıyor bu üstteki meret, zira diz çıkınca alçıya almak daha mantıklı olucaktır dizin mobilitesini engellemek için.

tabiki bi doktor daha iyi bilecektir ama bizim idmanlarda da diz sorunları en sık rastlananlardan bi tanesi. dediğim gibi ağrıyı azaltması filan da bağlara destek olmasında kaynaklanıyor. hiç bişey yapmadan önce bi dinlenmekte fayda var diye düşünüyorum. ardından daha az darbeli bi egzersizle devam edebilirsin. bunu takmak yardımcı olucaktır elbette.

o dr levine çok bişeye yaramazmış gibi geliyo bana, ama belli olmaz tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

yani benimde omzum ilk çıktığında aynı şeyi yapmıştım ama, doktora gittiğimde apar topar sargı ve askılık kombosuyla kolumu immobil hale getirdi. ilk çıkmada iyileşme önemli filan diye açıklamıştı da yazın sıcağında çekilcek gibi değildi 4 gün dayanabilmiştim bende.
Sosyal ağlarda paylaş

valla araştırıcam dizlik olayını eczanelere gidip ancak bu tarz dizlikler internetten baktığım kadarıyla pek ucuz değiller gibi :) onun dışında kullanılan ayakkabının da çok etkisi olduğunu düşünüyorum ben bir arkadaşım asfaltta koşuya müsait olaran bir koşu ayakkabısı al demişti ona da bakıcaz bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...