Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 soru gayet açık,İMÇ heralde müzikçiler çarşısı oluyo onun 3.blok'unun oraya gitmem lazım eminönü iskelesinden oraya hangi vasıtayla,kaç dakkada giderm ? minibüs dolmuş tercihtir tabi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yürürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 kaldırımı takip et. solunda kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 eminönünde birisine sorarsan aslında daha rahat edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Yürüyebilirsin 10dk kadar sürer. İlla otobüse bineyim dersen Topkapı, Aksaray, falan o civara giden otobüslere bin İTO'nun yanındaki duraktan. Sonra büyük Tekel binasında inip alt geçitten karşıya geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yürürsün, yoksa in. sırtını iskeleye ver, sağa dön duraklardan aksaray, fatih, unkapanı geçenlerden birine bin. sürüyle otobüs var bekle ilk kalkana atlarsın. otobüs düz gidecek bi yerden sağa dönüp üst yola çıkacak. çıktıktan sonra 1. ya da 2. durak. ikisi de imç bloklarına gider. 3. nerde bilmiyorum. tavsiyem 2. de inmen. yanlış indiysen bile yokuş aşağı yürümek daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 adam gitmiştir herhal saat kaç olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 galata köprüsünden 34 numaraya bin. yada 146b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yürü yürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ok yürürsem indim vapurdan sola mı yürüycem sağa mı ? ben hiç bilmiorum oraları ya o 3.blokun oralarda bi yerde bi sokak gitmem gereken,tam çarşı diil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 cevap verin ülan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 garanti olsun dersen, köprüye kadar yürü, köprüde dur, köprüyü geçmeden ters istikametine 10 dakika falan yürü. yol üstünde görcen zaten. ama inince birine sorarsan aralardan daha kısa bi yol tarif edebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ARKADAŞIM 34 NUMARA YA DA 146 B YE BİNSENE 1.3 YTL VERİP ALLA ALLA.galata köprüsünden kalkacak imc midir işte tam önünden geçiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ahdsua ağzıma vur,burnumu kır benim o otobüse binmiyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 20 dakkaya orda olursun trafiğe göre de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 e yürüyerek 10 dk ysa niye arabayla gidim 20 dk ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yorulma 10 dakkaya yürüyemezsin rampa falan . ne 10 dakkası atıolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bir eminönünden unkapınına gitmek için fazla uzun bir konu oldu. Bence en sağlamı otobüs duraklarının oradaki haeket amirliğine sorman. Orada hangi otobüslere, nerden bineceğini gösterirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 34 146B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 LAN KIZDIRMASANA ŞU HERİFİ 34 LE 146B GİDİYO İŞTE BE. ben inince bidaha soriim taksicilere adreside nası gitcemizi öğreniriük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 BAK HALA SORUO YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 sorry dude take it easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 tamam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Eminönünden osursan unkapanından duyulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar