Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eminönü'nden Unkapanına nasıl giderim ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
soru gayet açık,İMÇ heralde müzikçiler çarşısı oluyo onun 3.blok'unun oraya gitmem lazım eminönü iskelesinden oraya hangi vasıtayla,kaç dakkada giderm ? minibüs dolmuş tercihtir tabi ..
Mesaj tarihi:
Yürüyebilirsin 10dk kadar sürer.

İlla otobüse bineyim dersen Topkapı, Aksaray, falan o civara giden otobüslere bin İTO'nun yanındaki duraktan. Sonra büyük Tekel binasında inip alt geçitten karşıya geçersin.
Mesaj tarihi:
yürürsün, yoksa in. sırtını iskeleye ver, sağa dön duraklardan aksaray, fatih, unkapanı geçenlerden birine bin. sürüyle otobüs var bekle ilk kalkana atlarsın. otobüs düz gidecek bi yerden sağa dönüp üst yola çıkacak. çıktıktan sonra 1. ya da 2. durak. ikisi de imç bloklarına gider. 3. nerde bilmiyorum. tavsiyem 2. de inmen. yanlış indiysen bile yokuş aşağı yürümek daha kolay
Mesaj tarihi:
ok yürürsem indim vapurdan sola mı yürüycem sağa mı ? ben hiç bilmiorum oraları ya o 3.blokun oralarda bi yerde bi sokak gitmem gereken,tam çarşı diil .
Mesaj tarihi:
garanti olsun dersen, köprüye kadar yürü, köprüde dur, köprüyü geçmeden ters istikametine 10 dakika falan yürü. yol üstünde görcen zaten.

ama inince birine sorarsan aralardan daha kısa bi yol tarif edebilirler.
Mesaj tarihi:
Bir eminönünden unkapınına gitmek için fazla uzun bir konu oldu. Bence en sağlamı otobüs duraklarının oradaki haeket amirliğine sorman. Orada hangi otobüslere, nerden bineceğini gösterirler.
  • Yeni Oluştur...