Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes ve Prison Break Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu dizileri Türkiye'den bi kanalda izleyebilirmiyiz ? Galiba heroes'u cnbc-e yada e2 veriyo ama prison break'ı veren kanal var mı ? bilgi sahibi olan var mı ? hatta mümkünse altyazılı istiyorum açıkcası ben dublaj fln istemez : P
Mesaj tarihi:
riglous said:
Iyi de ABD'de de ara verilmiyor ki diziye? Her hafta yayinlaniyo..

Dergilerinde demişlerdi bir kere. Ordan buraya ulaşması kasetlerinin bir haftadan uzun sürüyor. Bazen yetişmiyor diye.
Mesaj tarihi:
Valeron said:
ben bu hfta başlıo die biliom ya

evet bu hafta başlıyor ama 13 bölüm yayınlayıp ara verecekler sora devam edicekler cnbc-e hem ara olmasın diye hemde bölümler ellerine anca geçtiği için 1-2 ay geç başlıyor yayınlamaya. Ayrıca Heroes için şu an yayınladıkları diziyi yarım bırakamazlar.
Mesaj tarihi:
Burax said:
nasıl verilmiyor yav 12 bölüm verilio sonra ara veriolar sonra 11 bölüm daha veriolar

Gecen seneki ara bildigim kadariyla o salak protestodan dolayi oldu. Onun disinda devam eden diziler ayni sekilde devam etti, ara olmadan. yanlis mi hatirliyorum yoksa bilmiyorum tabi... amaan neyse, sonucta kasimdan once baslamayacak burda
Mesaj tarihi:
eregorn2 said:
ara falan yok dizilerde

Heroes'un senaristlerinden birinin röportajında diyordu. 13 Bölümlük Villians chapter'ından sonra ara verecez ardından chapter 4 Fugitives başlayacak diyordu. Ayrıca Heroes grev olmadanda 1. sezonunda hep ara vermişti.
Mesaj tarihi:
eregorn2 said:
ben hep internetten indirdiim için bana ara yok :D

o ne demek ya ? her hafta bi bölüm indiriyosan,her hafta bi bölüm yayınlandığı için,2 ay ara verince sende 2 ay indiremiceksin,doğal olarak ara vermiş olcaksn :d
  • Yeni Oluştur...