Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Arkadaşlar bu dizileri Türkiye'den bi kanalda izleyebilirmiyiz ? Galiba heroes'u cnbc-e yada e2 veriyo ama prison break'ı veren kanal var mı ? bilgi sahibi olan var mı ? hatta mümkünse altyazılı istiyorum açıkcası ben dublaj fln istemez : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 İkisinide Cnbc-e veriyor hatta Heroes sezon 2 tekrarlarına başlıcaklar ve sezon 3 te Kasımda başlayacaktı galba Prison Break Sezon 4 te o zamanlarda başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 heroes 7 eylülde ilk bölümü verilio,prison break bu pazartesi ilk 2 bölümü verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 heroes'un 3.sezonu ABD'de 22 Eylul'de basliyo. niye kasimda baslatiyolar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bu nasil bir cahillik ! cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 riglous said: heroes'un 3.sezonu ABD'de 22 Eylul'de basliyo. niye kasimda baslatiyolar ki? Bölüm biriksinde ara vermeden verebilsinler diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Iyi de ABD'de de ara verilmiyor ki diziye? Her hafta yayinlaniyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 riglous said: Iyi de ABD'de de ara verilmiyor ki diziye? Her hafta yayinlaniyo.. Dergilerinde demişlerdi bir kere. Ordan buraya ulaşması kasetlerinin bir haftadan uzun sürüyor. Bazen yetişmiyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 nasıl verilmiyor yav 12 bölüm verilio sonra ara veriolar sonra 11 bölüm daha veriolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ben bu hfta başlıo die biliom ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Valeron said: ben bu hfta başlıo die biliom ya evet bu hafta başlıyor ama 13 bölüm yayınlayıp ara verecekler sora devam edicekler cnbc-e hem ara olmasın diye hemde bölümler ellerine anca geçtiği için 1-2 ay geç başlıyor yayınlamaya. Ayrıca Heroes için şu an yayınladıkları diziyi yarım bırakamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 CNBC-E de yazmıo ama 7 sinde bölüm ? yayın akışnda yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 cnbc-e dergisi alan varsa oraya baksın bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Burax said: nasıl verilmiyor yav 12 bölüm verilio sonra ara veriolar sonra 11 bölüm daha veriolar Gecen seneki ara bildigim kadariyla o salak protestodan dolayi oldu. Onun disinda devam eden diziler ayni sekilde devam etti, ara olmadan. yanlis mi hatirliyorum yoksa bilmiyorum tabi... amaan neyse, sonucta kasimdan once baslamayacak burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ara falan yok dizilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 eregorn2 said: ara falan yok dizilerde Heroes'un senaristlerinden birinin röportajında diyordu. 13 Bölümlük Villians chapter'ından sonra ara verecez ardından chapter 4 Fugitives başlayacak diyordu. Ayrıca Heroes grev olmadanda 1. sezonunda hep ara vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ben hep internetten indirdiim için bana ara yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 başlığı görünce fan sitesi reklamı falan sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 eregorn2 said: ben hep internetten indirdiim için bana ara yok :D o ne demek ya ? her hafta bi bölüm indiriyosan,her hafta bi bölüm yayınlandığı için,2 ay ara verince sende 2 ay indiremiceksin,doğal olarak ara vermiş olcaksn :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar