Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yıldızlılara soru

Yeto

Öne çıkan mesajlar

ben bu sene yıldız matematik muhendisliğine kayıt yaptırdım ama kafamda bi kaç tane soru var ve yıldızlı patiler cevaplarsa cok sevınırım.
1)Malum benım fakultem davutpaşada ama acaba ben turkce 1 ya da matematık 1 veya inglizice 1 gibi derslerimi beşiktaş kampusunden alabilir miyim? yoksa illa davutpaşa mı? (özetle yıldızdan ders almak istiyorum ulan allahsızlar =( )

2)Okula gitmeyi minimize etmek için neler yapmalıyım , cunku davutpaşa oldugu taktirde çekilecek bi yol değil. hergün gitmek yerine haftada 2 mesela? nasıl olucak bu işler?
Sosyal ağlarda paylaş

saydığın dersleri zaten davutpaşa kampüsünden alabiliyorsun, belki türkçe olabilir ama diğerleri için ss davutpaşadasın. abca kredisisz seçmeli derleri beşiktaştan alırsın okadar

okula gitmememyi düşünüyorsan çook uzun seneler okullu olma ihtimalin artıyor demektir, en azından ilk senelerde derslerin devamlılığı çok önemli belki sonraki senelerde olabilir. okula az gidersen ders notların, olmaz kimse sana not vermez arkadaşların olmaz doğru dürüst bir soru soracağın adam olmaz, zaten çan eğrisi var, böle dım dızlak kalırsın , sonra repeat yersin tam olur

adam gibi okuluna git, daha okul başlamadan bu hesapları yapma..
Sosyal ağlarda paylaş

ileri ingleri alırsın, turkceleri alırsın mat de krediler ve kodları uyuyosa alabilirsin mimarlık fakultesinden veya iibf den. dp ye de ilk sene mutlaka git derim. hem bölüm nedir ne deildir anlarsın hem de cevre yaparsın. ilk donem sonunda okulda gruplasmalar kemiklesio cunku
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
127'nin sefer sayısı azalmıştı, şimdi metrobüsü kullandırtmak için komple kaldırmış iett. kadıköyden gelen biri olarak artık davutpaşa günlerinde ya 500esde hayatta kalmaya çalışcam, ya da vapur-tramvay-metro üçlüsüyle aktarma manyağı olcam.
ilk sene geçse bir an önce de kurtulsam şu eziyetten.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırakın allaaşkına , ulan yıldızda mat muh okuyamıyan adam itü 'de kaldırım müh. bile okıyamaz. senin arkadaşının okuyası gelmemiş sıkmış bişiler size de. 500es de hayatta kalmak?? yaw yapmayın ben bındım okulun İLK haftası , boştu valla =((
Sosyal ağlarda paylaş

muhendisligini bilmiorum da mat zaten gereksiz yere kasan bi bölüm.senin aklından gecirdigin kadar kek çıkmayabilir yani.daha bölüm derslerine başlamadan yıldız itü çekişmesine girmen de ilginc.itüden her mezun olanın iş hayatında havada kapıldıını,süper mühendis felan oldugunu sanıosan yanılıyosun.ancak ilk kez işe girerken bi +sı olur.500es ide bayram donusunde bi daha denemeni tavsiye ederim :)
Sosyal ağlarda paylaş

500es in saatleri vardır,ikinci ögretimliler daha bi bilir daha bi denk gelir,bombos oldugu anları.canotobusum 500es seviorm kendisini.ayrıca dpden korkmayın korkutmayın bu kadar 10 yıla milyon kampuse basacak bir yer olacak.ha bizi şimdisi ilgilendiriri diyenlere,seveni cok sever sevmeyeni nefret eder oyle bir yer..benim tek sorunum ulasımı yoksa kampusun ciddi hastasıyım edvençııır olm bi kere,buyuk boyle kaybol kaybol miss gibi.))
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş o konuda fazlasıyla kral zaten . Bakalım inşaat taşındı sıra makinede :) Bu sene hafiften örgütlemeye başlıcam . Yanılmıyorsam toplam 2000 e yakın bir nüfus olması lazım makine fakültesi altında . Bir ayaklansak rektörü davutpaşaya gönderebilir yerine mak. fakültesi kafeteryası açabiliriz :D İnanç meselesi
Sosyal ağlarda paylaş

ortam denilen seyi ben anlamıs değilim,tek fark olarak besiktastaki standları goruyorum acıkcası,o da baglamıyor cok zaten beşiktasta yasayan insan olunca davutpasayı sevmek kolay.makina gelmesin ama .direk erkek kampusu oluyor dp yavastan,makinayla hayal edemiyrum bile
Sosyal ağlarda paylaş

yoksa artık kapısında Zebaniler mi bekliyor!! o_0!

Amaanııııın!!

yok o değil de davutpaşayı davutpaşadan taşıdılar mı yoksa? yok hâlâ aynı yerde ise hâlâ uzak yahu orası kadıköy'e. national geographic'de jetman live'ı izledim, davutpaşa'ya karşıdan gideceklere tavsiye edebilirim. orada kimya ve fizik lab.larına 2-3dakika dahi geç kaldığım için beni lab.lara almayan ve bana davutpaşa korkusu yaratan hocalarıma selam eder, "yılan çıkabilir, kirpi getirin" uyarılarını da ayrıca hatırlar ve gülerim ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

irin said:
ben laf koymadım valla yanlıs anlasıldıysam,severim makinacıları hatta...

hayır seni hedef alarak söylemedim de kimle konussam makina muabbeti açılınca illa ki konusmanın rengi deişio.ben okulu kazanmadan önce makinacılarla ilgili bi olay felan mı oldu onu merak ediorum
Sosyal ağlarda paylaş

benim de sorum olucakti. bir arkadasim siyasi bilimler okuyor. ingilizcesi pek yoktur ama deste deste ingilizce makale veriyorlarmis okumasi icin. turkce okudugu bolumde ingilizce makaleleri tartisiyorlarmis. bunlarin turkcelerini bir yerden temin edebilir mi acaba? o bolumde okuyan ya da bilgisi olan biri yardimci olabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

500es , insanlar birbirini eziyo a.k
derse girmek koymuyo da kampuse gitmek koyuyo adama. köprüde cehenneme dönüyo otobüs , bi de yazık millet mecidiyeköyde binmeye filan çalışıyo , tek kişilik yer kalmıyo otobüste. hüzünlü hüzünlü bakıyolar filan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...