C3nK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Birşey sorucam open betada yaptigimiz şeyler 2 hafta sonra gerçek acilişta silincekmi yoksa devammi edicek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 silincek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azazel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Benim anlamadığım birşey var. Şimdi key aldık iyi güzel ama bu keyi nerden register edipte login infosu alacağız? www.war-europe.com'da halen bir aksiyon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 pazar günü acilcak acc alma olayi, pazarteside serverlar acilcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Pazar açılmıyacakmıydı serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Serverlar ve patcher pazara açılır. Bağlantı hızına göre patchi indiren oyuna girer. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 inşallah 1 2 gblik patch filan olursa onu 5 10 kble cekmeyiz. yoksa zor gireriz pazar pazartesi günü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 www.fileplay.net keyleri dagitmaya basladi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 50.000 tane daha sanirim eklenmis liste, okumustum baska bir sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 aldım bende 1 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bu fileplay para ilemi satış yapıyor,keyleri ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 patiye beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ben de aldım beta keyimi fileplanetten bedava verıo uyelik yaptırıp ansayfadan linkine tıklıorsunuz verıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighChaos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 arkadaşlar key i aldıktan sonra ne yapıcaz bi bilgisi olan varmı nerden acc acıcaz felan fistan yada accleri open beta acıldıgı zaman mı alıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Account alımı kapalı. Yarın veya pazar açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighChaos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Absolut said: Account alımı kapalı. Yarın veya pazar açılacak. teşekküerler Absolut bilgi için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Absolut said: Account alımı kapalı. Yarın veya pazar açılacak. Abso çıtayı yükseltti. Soru sormak yerine artık sorulara cevap veriyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 heheh aslında yalandan soru soruyor başkaları sormadan ben sorup onlara yol göstereyim şeklinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Aslında Hidhcaos benim fake account. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 KillerLord said: heheh aslında yalandan soru soruyor başkaları sormadan ben sorup onlara yol göstereyim şeklinde :D Doğrudur. :D Biz de millete yol gösteriyo sanıyoruz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 war-europe.com da client download sayfasindaki link gozukmuyor bende, siz indirebiliyomusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 evet bende gözüküyor eğer sende çıkmıyorsa buyur direk download link'i http://download.goa.com/war/clientdl/WAR%20Europe%20Downloader.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Cok sagol, cinnet geciriyodum az kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 rica ederiz ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Eveet sonunda :) Eastore beta keyimi yoladı mailime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar