eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 warhammer said: We're pleased to announce that tens of thousands of keys for the Open beta are being given away through community sites across Europe. From today, you'll be able to visit your favourite fansite and get an opportunity to take part in the WAR Open Beta. This event will be huge and we don't want you to miss a second of it. The following sites are hosting the client so, if you haven't already done so, you can grab the client from them as well as getting your ticket to this year's biggest gaming event so far: Freddyshouse WAR-RvR Warhammer Movies Beta Keys are also available from these fine sites: Only WAR Warhammer Alliance MMOZone (Dutch) Warhammer Greece site warhammer
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 waralliance nin neresinde onu bulamadım :) bulan varsa yazsın lütfen
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yav saka gibi :D register key diyorum. resim goruntulenemıyor dıyor :P
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 only war sitesinde 700 tane varmış... yarın daıtmaya başlıcakmış... nasıl ve kime olduğunu yarın açıklıcaz dio... şimdilik siteye üye olun yeter dio
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 benim key'im var da ne olur ne olmaz alamayan pati ler için uğraşıyorum burada :D
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 benimde var ama üşeniom yenisini almaya :D
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Arkadaşlar elinde fazladan keyi olan varsa benimle irtibata geçebilir.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yarın yukarıdaki sitelerden alın işte direk zıplayın. hatta şimdiden kayıt olun
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bana biri hali hazır user pass versin bi gireyim bakayım betayı 2 saat oynayım :)
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Abicim eğer ben bulursam kendime benim acc i ortak kullanırız no problemo =)
SenseLee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 abso account alayım veririm sanada bakarsın.. çoğu kişi gibi deilik yani istenilen bişey olduğunda elimizden gelen bişey ise her zaman destekleriz :)
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ışıkları açın zenci vardır da görmüyosunuzdur olabilir böyle şeyler
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 GwindonSurion said: ışıkları açın zenci vardır da görmüyosunuzdur olabilir böyle şeyler odada bitek ben varım la
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bütün sitelere apply oldum ama gelicek gibi degil eger fazladan bi tane elinize gecerse banada verirmisinz =)
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 kayıt oldum bakalım gelirse gönderirim artık isimlerinizi yazar rasgele çekerim :D
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bende birine üye oldum...gelirse vercem birine
draedan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Apache said: benim beta keyim geldi ^^ hangi siteden geldi
Öne çıkan mesajlar