Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 öyle olması daha iyi kanımca. çünkü bi dönem ben çok çektim dediğim olaydan. fazladan şişman olmak fazladan zayıf olmaktan iyidir emin ol, Skeletal Noob gibi görünüyorsun çok zayıf olunca. bağımlılık olayını aşar aşmaz kilo almaya başladım. hatta şu anda göbeğimlede barışığım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 doğduumdan beri göbişim var :D sıkıldım artık... hamile teyzem bile benle dalga geçio... ama kararlıyım kas yapcam onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 uyku alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 eregorn2 said: doğduumdan beri göbişim var :D sıkıldım artık... hamile teyzem bile benle dalga geçio... ama kararlıyım kas yapcam onu :D trk kası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sen ne verirsen onu alır. oyun ne alacak. canlı varlık mı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 dasaaa said: eregorn2 said: doğduumdan beri göbişim var :D sıkıldım artık... hamile teyzem bile benle dalga geçio... ama kararlıyım kas yapcam onu :D trk kası yurt dışında hep öle tanıttık ve geçiştirdik... ayrıca sempatikti ama türkiyede pek sempatik olmuo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Zaman Hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hp mana falan nolcak iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 wow 3 yılımı 3-4 milyarımı 3 kız arkadaşımı sağlık durumumu benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kumarla aynı kapıya çıkmış seninki slayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 splinter cell baş ağrısı yaptı mesela az önce. bi oturuşta bitiremedim şu boktan görevi. oraya saklan buraya yat. adamın başına vur ama öldürme emir öyle. herifleri sağa sola taşı dur kimse görmesin diye. dolaba kitle falan. yordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 git gears of war oyna... allah ne verdiyse dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yok battlefront 2 vardı sabah bitti. arada sıkılınca lord vader nereye derse oraya elimde blasterla rocket launcherla koşuyodum. ama bitti işte. hikayesiz de sevmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hmm... stalker al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 zaman alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sen git yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 eregorn2 said: hmm... stalker al oha mümkün değil çalışmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar