DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 DVD-rw bozuldu yada garip bişi oldu :P. DVD veya CDye dosya yazdırabiliyorum fakat yazdırdığım dvdyi yazdırdığım makinada açamıyorum , farklı makinada açabilyorum. Şimdi benim problemim makinadan mı yoksa dvd-rwden mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 tahmin ediyim dvdrw philips marka. bende de aynı sorun oldu bi süre sonra yazmamaya ve hiç okumamaya başladı. garantiye götürmeye üşeniyorum öyle duruyo şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Garantiye götürmeye bende üşeniyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bide garantiye diye teknosaya da götürmücekmişiz, tee cehennemin dibinde biyermiş garanti servisi mi ne, 2 kat üşeniyorum yerini de bilmiyorum oranın sora sora kaybolmak var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar