MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Donanım istiyosan da çok daha uygun fiyatlı sıfır alabileceğin markalar var.
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Kanına girelim :P http://www.sahibinden.com/acil_satilik_2005_model_bmw_116_i_fullllllWQQaXQQ7540769WQQpXQQdisplayitem http://www.sahibinden.com/bu_fiyata_yok_2005_bmw_1_16iWQQaXQQ10343469WQQpXQQdisplayitem http://www.sahibinden.com/69_000_km_de_2005_model_1_16i_bmwWQQaXQQ5170013WQQpXQQdisplayitem http://www.sahibinden.com/hatasiz_kelepirrrrrWQQaXQQ10397549WQQpXQQdisplayitem http://www.sahibinden.com/_bimexcar_com_WQQaXQQ10498078WQQpXQQdisplayitem http://www.sahibinden.com/bmw_1_16_i_2005_modelWQQaXQQ10484090WQQpXQQdisplayitem Seçmece yapmadım en ucuzdan aldım bi 5 6 tane.
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 abicim elegance paket astram var, fullun bir alti yani sadece xenon ve viraja gore donen farlardan yok :) satılmıcak zaten astra bu arada. paketse paket tamamda, statu fılan iside dogru, 1 kasadan nefret ediyorum bence 1 kasa cok cok basarısız. 3.16 filan deseniz e46 kasa tamam ama bana biraz hantal gozukuyor acıkcası. size gorede compact basarısız, sonuc itibari ile m tamponlar m jantlı bir compact, beni gayet cezbediyor. neyse yaw hayırlısı. leonmus golfmus zaten sakın soylemeyin. böbrekleri siyaha boyatmıs. kotumu bu aracın durusu simdi? en azından genç işi yaw :)
Syn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 1 serisi daha güzel+ park sorunu olmaz+ afedersin ama apaçi modifiye yerine sade bir 1 serisi seçerdim =)
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ben zaten 40 bin YTL civarına E46 kasa ci tavsiye ettim ilk. Geçenlerde de şunu bookmarklamıştım çok beğenip ama biraz fiyatı yüksek ti'a göre onuda paylaşayım. http://www.sahibinden.com/_bmw_3_serisi_3_18ci--cabrioWQQaXQQ10141810WQQpXQQdisplayitem Bide bu vardı ama satılmış http://www.sahibinden.com/cok_temiz_ve_emsalsizWQQaXQQ10338767WQQpXQQdisplayitem Fotoğrafını koyduğun araba da güzel görünüyor.
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 1 serısı ıle yaklasık 300 km yol yaptım gecen .Kullanılması tamam normla bmw felan ama sag koltukda 1.65 boyundakı adamın bıle dızlerı torpıdoya carpıyorsa o aracta bence sıkıntı var demektır.
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Sıkıntı yok arkadan çekişli diye arka koltukları dar :)
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 3.18ci ler Bunlara Muhakkak bak: www.sahibinden.com www.sahibinden.com www.sahibinden.com www.sahibinden.com www.sahibinden.com www.sahibinden.com www.sahibinden.com www.sahibinden.com Donanımlara bak bakalım ilgini çekiyor mu.. 3.16i www.sahibinden.com 3.20ci www.sahibinden.com www.sahibinden.com www.sahibinden.com www.sahibinden.com www.sahibinden.com www.sahibinden.com Daha fazla araba koymaacagım. Üşendim açıkcası ama bu ci ler senin fikrini değiştirmesi lazım. Performans demişsin. 3.18ci ve 3.20ci nin performansları seni tatmin eder gibi geliyor. Hangisi statünü daha fazla yükseltir coupe mi ti compact mi?
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 sıkıntının nerden kaynaklandıgını sımdı anladım, yahu gosterdiginiz arabalara zaten baktım sahibinden.com da, yalnız benim fiyat aralığım 26-28 arası hadi en max 29 olsun. çunku zaten 2006 model full bi dizel astram var yani, bu arac 2. arac olucak. 38 e vs cikacak olsam tabiki compact dusunmem :)
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 E madem yeni araban var, bunu niye alıyosun? Haftasonu arabam olsun, gece klüplere lüks yerlere giderken havam olsun diyeyse bu arabayla hava mava olmaz, opeldeki havanın yarısı bile olmaz.
matama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ikinci araba alicaksan bence ustu acik araba al
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 matama said: ikinci araba alicaksan bence ustu acik araba al fikir doğru da, o zaman en alınası araba yine opel astra oluyo :) BMWninkilere ben de hastayım da, onlar da 2 katı fiyata coupe Cilardan.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Hayır benim lafım eksik kaldı. 2. arabayı keyif için alıyosan yaptığın iş bence çok saçma. 2 tane arabam var ikisi de murat 131 gibi bişey oluyor o. onun yerine daha iyi tek bir arabaya binmek daha mantıklı. bu dediğim senin varlık düzeyin için geçerli. 33 milyarlık 2. el arabaları düşündüğün için diyorum bunu. yoksa trilyoner olsan bi ferrari bi de q7 alırsın keyif için =)
Syn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 2 tane 30-35 milyarlık araba alacağına, 1 tane 63 milyara A4 Cabrio alabilirsin mesela =)
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 MrMarvelous said: E madem yeni araban var, bunu niye alıyosun? Haftasonu arabam olsun, gece klüplere lüks yerlere giderken havam olsun diyeyse bu arabayla hava mava olmaz, opeldeki havanın yarısı bile olmaz. abartsaydın :) tamam bmw nin en alt segmenti odur budur sudurda bu kadar kotulenmeyi hakeden bir araba değil compact.. 2002 modelleri dısında sıkayet eden birilerini gormedim, en buyuk bmw forumlarınıda okudum. arkadaslar, ailem astranın satılmasını ıstemiyor cunku cok nadir de olsa valide kullanıyor. emekli olucak bu sene artık ayda 3 kere ya biner ya binmez. buyuk ihtimalle yatıcak o araba. yoksa tabiki bende astrayı satıp uzerıne para koyup iyi bisi almak isterim.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ben abartmıyorum, hadi abartıyorum diyelim, forumdaki genel konsensusa da mı bakmıyosun? şurda bi adam demiş mi sana "aaa ti compact çok güzel seçim" diye?
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ne alıyım abi golf mu :) yazın 29 milyara araba. a3 lerin boslari 33 milyardan basliyo nerdeyse, dolusu 38 40 milyar. yukarda verdigim donanımlı compact ile aynı donanım a3 arasında nerdeyse 10 milyar fark var. golf leon diceksiniz :p
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Zegna said: tamam bmw nin en alt segmenti odur budur sudurda bu kadar kotulenmeyi hakeden bir araba değil compact.. 2002 modelleri dısında sıkayet eden birilerini gormedim, en buyuk bmw forumlarınıda okudum. 1 serisinin cok kotu ve bmw ye yakısmıyor oldugunu dusunen birisinin ti compact ı bmw ye yakıştırabilmesi bir miktar celisiyor. 1 serisinin bari kendine has bir karakteri, farklı bir cizgisi, kendine has bir fan kitlesi var. begenilmeyebilir ve tercih sebebi olmayabilir. halbuki ti bu saydıklarımıza hic bir zaman sahip olmadı. cıktıgı gunden beri kırpılmıs bmw gozu ile bakılan bir araba, dizaynında bir farklılıkta yok. ti prestij hedefleniyorsa kotu bir secim. karına araba alıyorsan kesinlikle oneririm, ama kendine alıyorsan uzak dur, kosarak kac.
matama Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 para banla su zegnayi bu bolumden, hepimizin sinirini bozdu istemiyoruz onu biz :)
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Emre, babamda 97 model 3.20 var. Adam 2 sebeple araba degistirmiyor: 1- doktor kendisi zaten, asiri duzenli falan bi adam, ve Turkiye'nin arabayla dort bi yonunu dolasti kac milyon km yapti bilmiyorum ama cok yapti yani, 11 yil olmus saka maka. Araba hala tas gibi abi, iyi bakan birisiyse eger arabasina babam gibi, 2002 model BMW'nin motorundan hicbi zeval gelmez sana. 2- 97 kasasi gibi kasa bekliyor hala gelmedi :) P.S. annem bu arada hepsi 1. el olmak uzere 3 araba degistirdi.
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ha araba iyi midir kotu mudur (seri vs olarak) onu bilemem hic anlamam arabadan :)
micha Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Merhaba Farklı bir model olan Z3 modeller 200.000 kilometre'den aşağı değil. Motoru sağlam olmasa bunların 2. el satışı olmazdı.Lakin BMW motor bakımında güçlü ve dayanıklı bir marka. Arabayı bir kaç sanayi sitesine götürüp inceletme fırsatın varsa incelet. Zamanında kaza geçirip geçirmediğine dair net bilgi edinmen iyi olacaktır diye düşünüyorum. Bu arada ben rengini beğnmedim =oP Hayırlısı olur inşallah. Saygılar
Öne çıkan mesajlar