karpuz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 nasıl türkçeyle alakası olmuyo yahu? coğrafya tarih desen neyse de hehehe onlarla da birhayli alakamız var aslına bakarsan...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 burdayım ben![signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: Head, 07 Nisan 2004 17:03 tarihinde demiş ki: bende össciyim. ama ismim geçmiyor hiçbir listede asd ben seni sölicektim yoksun die de burdaymışsın headcan :] swg bölümünde normal üye olmasına rağmen kedicik avatarlı eylul nickli bi üye gördüm dikkatimi çekti: bak heralde eski pepelek üyesi fln ama artık o da girmio demek ki ha sonra tabi disappear war kafadan. adam avaturk e yazıo paticike yazmıo[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: Justin, 07 Nisan 2004 11:42 tarihinde demiş ki: bladesinger in yeni üni si koydu ona :) icq ya girmeye zor kasıyo girdiği an çıkıyo yalan :P o gece hayatına verdi kendini okul mokul yalan :D dur hemen haber uçuriim adama gelsina euhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ay çocuklar hiç olur mu ben hep burdayım.. raider yalancıdır sıkar öyle kendi kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 wastie, öss kasıyor bonus ortamlara akıyor, ben ve sturmda farksızız.. hatılanmak güzel şey eyvalla elma[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: -xception-, 08 Nisan 2004 18:08 tarihinde demiş ki: wastie, öss kasıyor bonus ortamlara akıyor, ben ve sturmda farksızız.. hatılanmak güzel şey eyvalla elma eywallah.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 zgrw'yi göremiom ben buaralar pek, zamanının gece vardiyalarının adamıydı.[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 wallah sly da günde 350-400 soru çözmezse uyuyamıo o yüzden zaman kalmıo sanırım nete mete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar