Luriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 arkadaşın kendi fikri. bende mesela wowda kendine gri adama dalanların karakteri gelişmemiş insanlar oldugunu düşünüyorum. şahsi fikrim kimseyi ilgilendirmez. :(
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Luriel said: arkadaşın kendi fikri. bende mesela wowda kendine gri adama dalanların karakteri gelişmemiş insanlar oldugunu düşünüyorum. şahsi fikrim kimseyi ilgilendirmez. :( - Ağaç yaşken eğilir. Daha ufaktan sindireceksin :) - Keserim gri adamı keyfime kalmış. Ama belli bir guildin mensubu değilse corpse camp yapma ihtimalim yok gibi birşey, Tabii ki benim topraklarımda dolaşmadıgı sürece. Trisfal'da gezen allyleri kusturana kadar kamplarım, beni baglamaz gelmesin mekanıma :)
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Boşuna ağlıyosunuz Sönük egonuzu tatmin edemeyeceksiniz bu oyunda T_T
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 valla daha oncede dedim mantıgınız aynen uodaki 10 dakka once karakteri açmış pelerinli atsız adamı kesen pklar gibi. ayrıca gerçekten tek vuruşta öldürdügü adamdan keyif alan insanları merak ediyorum sokakta 10 yaşındaki çocugu dövüncede eglenirsiniz bence of nasıl dövdüm çok iyiyim die. ayrıca dediginizin pvp sevmemekle alakası yok. ben kendi lvlımla pvp yaparım yapmayı severim ama bu bahsi geçen şeyin pvp ile alakası yok.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bogachan said: Ekmek said: Abi öyle action var zaten ama ARANDA 10 LEVEL FARK OLAN ADAMLA DEĞİL KENDİ LEVELINDA ADAMLA SADECE gene gaza gelmişinde adam core serverdan bahsediyor seni tavuk topigine alalım. Core serverda bu anlatılanın olması gayet normal pvp flagını açmaz adam gider rahatça dolaşır etrafta. Core serverlarda da aynı şey var. Action var level farkı olmadıkça.
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Luriel said: valla daha oncede dedim mantıgınız aynen uodaki 10 dakka once karakteri açmış pelerinli atsız adamı kesen pklar gibi. ayrıca gerçekten tek vuruşta öldürdügü adamdan keyif alan insanları merak ediyorum sokakta 10 yaşındaki çocugu dövüncede eglenirsiniz bence of nasıl dövdüm çok iyiyim die. ayrıca dediginizin pvp sevmemekle alakası yok. ben kendi lvlımla pvp yaparım yapmayı severim ama bu bahsi geçen şeyin pvp ile alakası yok. Oyunu gerçek hayatla örnekledin ya helal olsun sana :)
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 oyunda her şey bittikten sonra yapılcak olay (düşük lvl ı kesm)... yoksa hem büyük lvl kesmye hemde kendi lvlm dakileri kesmeye çalışırım
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ya keşke bi lvl 30 40 karakter versler banada bu çılgın pvpci arkadaşları lvl 1 de reskile baglasam ne kadar çok zevk aldıklarını görsem.
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Luriel said: ya keşke bi lvl 30 40 karakter versler banada bu çılgın pvpci arkadaşları lvl 1 de reskile baglasam ne kadar çok zevk aldıklarını görsem. Başarabileceğinden eminmisin ? :)Ben o ışığı göremedim sende - Pyroliza - Phizzy - cashar Bu nicklerden biriyle WAR'da olacağım, beklerim B)-
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 başaramio ama böle level 30 gelio sen level 1 sin kesiosun onu
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Çok çılgın oyuncular var aramızda 39 level üstüne meydan okuyor.
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 adam iyi ben napayım lvl 30 gelcem lvl 1 kesicek gerçekten çok çok iyi. akıl fikir eksikligi ya napalım.
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 OpenRVR >:D SenseLee Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 illaki :P KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 eski cashar mı yoksa yeni cashar mı :D Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 carebearla alakası yok bu mythicin politikası. PVE zonela RVR zonelar ayrı. daoctada böyleydi. sizin RVR zonedan anladığınız ne? arenamı? daoctaki yürüyerek tamamını gezmenin saatlerini alacağı büyüklükte 3 kıtadan oluşuyordu.öyle wowdaki kafes mantığı değil. Yani sen gene ordada gankini yapacaksın, player limiti diye birşey daocta yoktu burda varmı bilmiyorum. öyle bir alan düşününki stealtherlarda var, tek gezenler var, 1-2 grup halinde gezenler var, bide 200 kişilik zergler var. bunlar her 2 taraftada olucak, dolayısıyla esas o wowdaki carebear hedesi, sana vuramıyacak adamı kesiyorsun:) ama RVR zoneda adam kestinmi bilmen gereken şu: peşinden gelenler var, be yakalarlarsa şansın yok. Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/3533997-war-rvr-net-anketi/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 eski cashar mı yoksa yeni cashar mı :D
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 carebearla alakası yok bu mythicin politikası. PVE zonela RVR zonelar ayrı. daoctada böyleydi. sizin RVR zonedan anladığınız ne? arenamı? daoctaki yürüyerek tamamını gezmenin saatlerini alacağı büyüklükte 3 kıtadan oluşuyordu.öyle wowdaki kafes mantığı değil. Yani sen gene ordada gankini yapacaksın, player limiti diye birşey daocta yoktu burda varmı bilmiyorum. öyle bir alan düşününki stealtherlarda var, tek gezenler var, 1-2 grup halinde gezenler var, bide 200 kişilik zergler var. bunlar her 2 taraftada olucak, dolayısıyla esas o wowdaki carebear hedesi, sana vuramıyacak adamı kesiyorsun:) ama RVR zoneda adam kestinmi bilmen gereken şu: peşinden gelenler var, be yakalarlarsa şansın yok.
Öne çıkan mesajlar