nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yalnızca cs 1.6 oynarken oluyor,birden mavi ekran cıkıyorum bi suru yazı ve 5 s icerisinde resetleniyor,okuyabıldıgım kadarıyla hard disc has been damaged gibi bi sey yazıyo,dusurmedım etmedım ne demeyci,isletim sistemim vista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Selam, Defrag deneyebilirsin. HDD'yi guzel bir sektor kontrol programi ile tarayabilirsin ama tavsiye edecegim bir program yok ne yazikki. Hata sadece windows'un kendinden de kaynakli olabilir. XP'de vardi boyle bir olay. Vista diyorsun gerci ama olur mu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 defrag yapıyorum gelismeleri yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Garantisi varsa boşuna strese girme ver servise. Milyonlarca nedeni olabilir çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hard disc has been damaged bunu diyosa hic zaman kaybetmeden yedekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar