nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yalnızca cs 1.6 oynarken oluyor,birden mavi ekran cıkıyorum bi suru yazı ve 5 s icerisinde resetleniyor,okuyabıldıgım kadarıyla hard disc has been damaged gibi bi sey yazıyo,dusurmedım etmedım ne demeyci,isletim sistemim vista
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Selam, Defrag deneyebilirsin. HDD'yi guzel bir sektor kontrol programi ile tarayabilirsin ama tavsiye edecegim bir program yok ne yazikki. Hata sadece windows'un kendinden de kaynakli olabilir. XP'de vardi boyle bir olay. Vista diyorsun gerci ama olur mu olur.
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 defrag yapıyorum gelismeleri yazarım
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Garantisi varsa boşuna strese girme ver servise. Milyonlarca nedeni olabilir çünkü..
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hard disc has been damaged bunu diyosa hic zaman kaybetmeden yedekle.
Öne çıkan mesajlar