Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumhurbaşkanı Ermenistan'a Giderse Nolur?

Pikachu**

Öne çıkan mesajlar

abi o kadar danalar. yani fevri bişey değil, bilerek kasıyolar. admaların cumhurbaşkanı mı başbakanı mı ne o da dedi, toprak iddiamızdan vazgeçmiş falan değiliz diye. yani bi barış bi uzlaşı sağlamayacak bu maça gitmek. o değil de futboldan çok habersizim, bu maçın türkiyede bi rövanşı yapılacak mı? yapılmaz umarım, gelişmemiş ülke milliyetçiliği dökülür ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Diplomatik ilişkilerinin tamamen askıya kaldırıldığı bir ülkeye cumhurbaşkanı seviyesinde bırak maç izlemeyi, misket oynamaya bile gitsen bunun adı dış politikana tecavüz etmektir.

Bir sonraki adım olarak Kürdistan parlemantosunda kürt sorununu çözeceğiz diyen Tayyip ile Güney Kıbrısta çifte telli oynayan Babacanı bekliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh ermenistanla dış politikamız şahaneydi bugüne kadar, abdullah gül bozdu, kahrolsun vatanı satanlaarr!! bence kıbrıs meselesi, kürt sorunu falan da hep çözümsüzlükle devam etmeli, diyalog için hiç adım atılmamalı çünkü çok şahane sonuç veriyo bu politikalar, bu taviz vermeyen, ilkeli duruşumuz senelerdir hep takdirle karşılanıyo uluslararası kamuoyunda, aslanlar bee..
Sosyal ağlarda paylaş

madem o kadarcık kaldı ziyaret, vatan satıldı tantanası nedir, nedendir? çok mu önemliydi çok mu önemsizdi bi karar verin yani =)

ha bence çok önemliydi, ilerde benzer girişimler iki ülkeden de gelebilir, hatta bi bakarsın iki tarafın da birbirine bakışı değişmiş, vesaire..
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır, ben daha çok "neyin özrüymüş bu" deme taraftarıyım.

Taviz vermek, "evet, kestik biz 1,5 milyonu" mu demek, yoksa sayı üzerinde pazarlık yapmak mıdır?

Ortak tarih komisyonu gibi bi teklif yapmışız zaten. Bunu kabul etmiyorlarsa suç bizde midir?
Sosyal ağlarda paylaş

çok basit bişi aslında ya,"gel kardeşim senin tarihçilerin,dökümanların,belgelerin kanıtlarınla gel.bende aynı şekil geliyorum,gidelim ortak paydada oturalım konuşalım.kim kimi kesmiş görelim" diceksin ki dedik zaten. ama büzzük yemeynce kabul olmaz.ben ısrarla sölüyorum savaş halidir herbişey olur
Sosyal ağlarda paylaş

evet evet türkler soykırıma uğradı aslında, "tarihçi"lere bıraksak sonuç bu çıkıcak..tabi bizde "kürtler ermeni dönmesidir" diyebilen tarihçiler çıktıkça, soykırıma uğramış mağdur halk olmamız da işten değil..
2. dünya savaşında da yüzbinlerce alman vatandaşı ölmüş, nedense onlar böyle serzenişlerle gelmiyolar hmmm...

savaş halinin yanında bi de savaş suçları diye bişey biliyo musunuz?insanlığa karşı işlenmiş suçlar falan hani?hani bütün dünyada devletler kendi halklarından da azınlıklarından da özür diliyolar kıyımlar ve işkenceler için, darbecileri yargılıyolar hani latin amerikada falan..bize bi sıra gelemedi, nedense..bizde ilerici darbe diye bi kavram bile var, belki ondandır.
Sosyal ağlarda paylaş

Almanya ne yapmis?
Yahudileri bariz bir sekilde toplamis, sabun yapmis, soylarini kirmis.

Biz ne yaptik?
Savas oldu, Ermenileri guneye surduk, onlari surerken cesitli sebeplerden dolayi olduler, biz onlari oldurduk, onlar bizleri oldurdu. Cunku bu savasti. Toplama kamplarinda sabun yapmadik bu insanlari?

Kandirin kendinizi soykirim yaptik diye. Sir bir kitap yaz da nobel versinler kenk.
Sosyal ağlarda paylaş

hertarafta "fırsat, bu kaçırmayın" "iyi değerlendirmek lazım" filan diyolar. şey gibi; hani küs olduğun bi arkadaşın olur ama barışmak istersin, gidip diyemezsin barışalımmı diye, böyle eften püften bi sebep olur illa. onun gibi. bu ne lan. böyle devlet mi yönetilir
Sosyal ağlarda paylaş

Prawler said:
Almanya ne yapmis?
Yahudileri bariz bir sekilde toplamis, sabun yapmis, soylarini kirmis.

Biz ne yaptik?
Savas oldu, Ermenileri guneye surduk, onlari surerken cesitli sebeplerden dolayi olduler, biz onlari oldurduk, onlar bizleri oldurdu. Cunku bu savasti. Toplama kamplarinda sabun yapmadik bu insanlari?

Kandirin kendinizi soykirim yaptik diye. Sir bir kitap yaz da nobel versinler kenk.

+kanada be abim sana .
Sosyal ağlarda paylaş

1915 olaylarında bi ermeni cephesi filan mı varmış? böyle bi cephe varsa bile anadolunun her yerinde yaşayan ermenileri sürmek, bu savaşta alınması gereken en önemli tedbir miymiş? siz yüreğinizi soğutmaya devam edin lise tarihiyle..biraz daha geniş bakabilenler de sadece şunu okusa yeterli:

ah ahparik
Sosyal ağlarda paylaş

lise tarihi değil yani sir ,
benim annemin dedesinin erzurumda camilerde canlı canlı yakıldını ben biliyorum .

bir kırım yapıldıysa bu karşılıklı oldu yani ,rahat ol .

keza annemin dedesinin kardeşi ermeniler tarafından kaçırıldı ama hala ortada yok .

bir eski erzurumlulara falan git sor ermenileri istersen.tamam hiç bir milleti dışlamıyorum , etmiyorum da ; herkes herkesin canına kastetti , sudan çıkmış ak kaşık değil herkes.

o yüzden mi ermenistan arşivleri açmaya yanaşmıyor ?

yazıda diyor ki said:
Bir gece evinizde oturup ailenizle yemek yerken sizi sırf Türksünüz diye yerlerde sürükleyerek götürdüler mi?

evet işte olmuş bunlar .yaşanmış bizim tarafta da .belki de daha niceleri.sorun onlar gibi propoganda edilmiyor ve ağlanmıyor bu konu hakkında .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...