Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumhurbaşkanı Ermenistan'a Giderse Nolur?

Pikachu**

Öne çıkan mesajlar

pekaziz said:
balon said:
yoo , çok zeki bir adamım .

Zeki adam düşünmeden konuşur diyorsun yani?

düşünür de o kadar düşünür ki artık pek düşünmesine de hacet kalmaz,2 = 2 genellemelerine sahiptir o derece.

@zlaneth : fikrin ne arkadaşım senin.
niye gitmesin adam ?
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
pekaziz said:
balon said:
yoo , çok zeki bir adamım .

Zeki adam düşünmeden konuşur diyorsun yani?

Sen forumda millete laf atmak içinmi duruyorsun ? Forumun vortexi gibisin maşallah.

Ne oldu Horizon efendi, herkesten kış kış aldın da moralin bozulunca beni banlatmaya mı çalışıyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

@zlaneth : fikrin ne arkadaşım senin.
niye gitmesin adam ?

1 sayfa geride yazıyor, uzun biraz, okumaya zahmet etmemişsin, son sayfadan konuya girmişsin, bir daha buraya copy paste yapmıyım, zahmet et oku fikrimi. Sonra gel konuşalım mümkünse. Fikri yok derken senden de bahsetmedim gül den bahsettim, anlayamamış olman ayrı bir konu, ona da ayrıca +rep verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:
vakit kaybedemem senin için. açıklarsan belki .

Nasıl üzüldüm nasıllll anlatamam. Konu hakkında fikrin dahi olmaması, sadece laf atmak için yazmış olman, düz mantığını hareket ettirip düşünmeden zeki bir adamım demen nasıl ucuz biri olduğunu yeterince belli etti. Hakaret olarak algılama nolur, yakıştı sana. Ya da algıla ve şikayet et atılınca ben forum daha düzgün olacak sizin gibilerle :D
Sosyal ağlarda paylaş

Birşeyi merak ediyorum, bilmem kaç yıldır süren bu sorunu çözmek için Türkiye ne yapmalı? Gerekiyorsa uluslararası bir baskı mekanizmasını Ermenistan üzerinde harekete geçirmesi için ülkesinde oturup SOYKIRIM YOK ULAN! AÇIN TARİH KURUMLARINIZI ŞŞ HÜOP! mu demekle yetinmeli. Yoksa çözümsüzlüğün asıl sebebinin Ermenistan olduğunu anlatabilmek için iyi niyet gösterileri mi yapmalı?

Gül, Ermenistan'a gider, bence de gitmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel ben de senin farklı bir şey yazmanı beklemediğim gibi. Ama sorumun cevabı konusunda herhangi bir şey ifade etmedi bu cevabın. Gerçekten merak ediyorum, SİZCE bu sorunun çözümü için ne yapılmalı? Önceki postlarını okudum. Sadece "NİYE GİDİYO Kİ? ERMENİSTAN ŞÖYLE BÖYLE" minvalinde postlar olmuşlar. Bu sorunu nasıl çözebiliriz Allah aşkına hiç mi fikriniz yok? Onu soruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...